Vastgoed in 5 slaapkamers

ZWANENBLOEM 8 ZWOLLE

Deze moderne uitgebouwde eindwoning aan de Zwanenbloem is gelegen op een geweldige locatie in de wijk Millingen in Stadshagen.
Aan de achterzijde van de woning grenst de tuin aan een speelplein. Hier kunnen uw kinderen heerlijk en veilig spelen. De Zwanenbloem ligt op loopafstand van de Milligerplas met het strand, haventje en strandpaviljoen waar je in de zomer maar ook in de winter heerlijk naar toe kan gaan.

51
Verkocht

TWISTVLIETPAD 135 ZWOLLE

Op één van de mooiste plekjes in Stadshagen vindt u deze uitgebouwde eengezinswoning met maar liefst 5 ruime slaapkamers.

511
Verkocht

TOLHEKSTRAAT 40 ZWOLLE

Op loopafstand van het winkelcentrum, scholen en het station in Stadshagen ligt deze ruime tussenwoning met 5 slaapkamers. Deze woning heeft ook nog eens vrij uitzicht op een grasveld met speeltuin en een eigen parkeerplaats.

511
Verkocht

EIKENLAAN 30 ZWOLLE

Wilt u dorps wonen, maar toch vlakbij de stad? Dan is dit uw kans!
Deze zeer ruime twee onder één kapwoning met praktijkruimte en uitgebouwde keuken ligt op een prachtige groene en kindvriendelijke locatie in de wijk Berkum.

51
Verkocht

ROOLVINKSTRAAT 17 ZWOLLE

Bent u op zoek naar een ruime gezinswoning met 5 slaapkamers en extra werkruimte op de begane grond? Dan is dit uw kans!
Deze nette twee-onder-een-kapwoning ligt in een fijne kinderrijke buurt en is een ideale gezinswoning. De wijk is ruim opgezet met brede straten en veel groen zo zijn de uiterwaarden van de IJssel, het park en landgoed Zandhoven en het buitengebied 'De Oude Mars' op loopafstand van de woning. Scholen, sportvoorzieningen en het winkelcentrum van Zwolle-Zuid zijn met de fiets makkelijk bereikbaar.

51
Verkocht

LUTS 18 ZWOLLE

Een verrassend ruime en sfeervol afgewerkte woning, gelegen op een voor jong en oud aantrekkelijke plek in de Aa-landen.

De Aa-landen is een aantrekkelijke wijk vanwege de ruime opzet, vele speeltuintjes en het vele groen. Dit huis heeft een prettige ligging aan een autoluw hofje, voorzien van groen voor de voordeur en voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

52
Verkocht