Vastgoed in Energiezuinig

RIDDER ZWEDERLAAN 49 ZWOLLE

Op een prachtige plek aan de brede groene Ridder Zwederlaan 49 in Oud Westenholte staat deze ruime en sfeervolle doorzonwoning met diepe en zonnige achtertuin.

41
€235.000,00 K.K.

VECHTERWEERDSTRAAT 42 ZWOLLE

In de deelwijk Werkeren staat aan de Vechterweerdstraat deze ruime, moderne en luxe uitgebouwde hoekwoning.

41
Verkocht

HOFSTEDESTRAAT 54 ZWOLLE

Centraal gelegen in de wijk Werkeren in Stadshagen ligt aan de Hofstedestraat 54 deze uitgebouwde tussenwoning.

21
Verkocht

TUINWAL 36 ZWOLLE

Aan de rand van de kindvriendelijke deelwijk “De Hoven” in Stadshagen ligt deze sfeervolle tussenwoning in jaren 30 stijl. Vanuit de keuken heeft u een heerlijk vrij uitzicht op een groenstrook met water.

21
Verkocht

BENTHUISLAAN 32 ZWOLLE

In de deelwijk Werkerhoven ligt aan de gewilde Benthuislaan deze ruime uitgebouwde tussenwoning compleet met dakkapel en 16 zonnepanelen.

41
Verkocht

BONKENHAVESTRAAT 98 ZWOLLE

Op één van de mooiste plekken aan de Bonkenhavestraat ligt deze fijne tussenwoning met vrij uitzicht op een grasveld met speeltuin.

31
Verkocht

HEEMSKERCKSTRAAT 29 ZWOLLE

Ideale starterswoning in de geliefde wijk 'De Wipstrik'. De Wipstrik kenmerkt zich door de centrale ligging, niet ver van de historische binnenstad van Zwolle. Vele voorzieningen, zoals scholen, winkels, Wezenlandenpark en het openbaar vervoer liggen op loopafstand.

31
Verkocht

VRIESWIJKSTRAAT 11 ZWOLLE

Met uitzicht op De Oude Weteringzone aan een autoluwe straat ligt deze sfeervolle, ruime en uitgebouwde tussenwoning.

31
Verkocht

VECHTERWEERDSTRAAT 24 ZWOLLE

In de deelwijk Werkeren Stadshagen ligt op één van de mooiste plekjes deze ruime uitgebouwde tussenwoning met vrij uitzicht op een grasveld met speeltuin.

31
Verkocht

GARTHOFFSTRAAT 9 ZWOLLE

Wil je ook wonen in een zo goed als nieuwe duurzame woning? Dan is dit je kans! In Breecamp-Oost ligt deze fijne met luxe afgewerkte woning gebouwd in 2014

21
Verkocht