Vastgoed in NHG

SCARLATTISTRAAT 67 ZWOLLE

Ben je starter op de woningmarkt en op zoek naar een woning met 3 slaapkamers, een zonnige tuin en vrij uitzicht aan de voorzijde? Dan is dit je kans!

31
Verkocht onder voorbehoud

KLAASBOERSTRAAT 23 ZWOLLE

Unieke plekjes zijn zeldzaam, maar niet onvindbaar! Op één van

21
Verkocht onder voorbehoud

HOFSTEDESTRAAT 54 ZWOLLE

Centraal gelegen in de wijk Werkeren in Stadshagen ligt aan de Hofstedestraat 54 deze uitgebouwde tussenwoning.

21
Verkocht

TUINWAL 36 ZWOLLE

Aan de rand van de kindvriendelijke deelwijk “De Hoven” in Stadshagen ligt deze sfeervolle tussenwoning in jaren 30 stijl. Vanuit de keuken heeft u een heerlijk vrij uitzicht op een groenstrook met water.

21
Verkocht

PEPERMUNTWEG 8 ZWOLLE

Bent u op zoek naar een nette starterswoning met vrij uitzicht op een kinderspeelveld? Aan de Pepermuntweg 8 in Westenholte staat deze nette tussenwoning.

31
Verkocht

TOLHEKSTRAAT 40 ZWOLLE

Op loopafstand van het winkelcentrum, scholen en het station in Stadshagen ligt deze ruime tussenwoning met 5 slaapkamers. Deze woning heeft ook nog eens vrij uitzicht op een grasveld met speeltuin en een eigen parkeerplaats.

511
Verkocht

BONKENHAVESTRAAT 98 ZWOLLE

Op één van de mooiste plekken aan de Bonkenhavestraat ligt deze fijne tussenwoning met vrij uitzicht op een grasveld met speeltuin.

31
Verkocht

KLOOIENBERGLAAN 170 ZWOLLE

Een fijne en nette instapklare tussenwoning aan de rand van Holtenbroek.
Als u hier de voortuin uitstapt loopt u gelijk op de dijk langs de rivier het Zwartewater waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen in het natuurgebied “Zwarte Water”.

41
Verkocht