Over mij

Mijn naam is Monja Scholing Pekkeriet en eigenaar van Voorst Makelaardij. Ik ben in mijn leven regelmatig verhuisd: opgegroeid in Hasselt daarna verhuisd naar Zwolle en via de wijken Berkum, Zwolle Zuid en Stadshagen beland in Westenholte. Ik weet dus hoe het is om een huis te kopen en te verkopen en ik ken de omgeving van Zwolle en Hasselt op mijn duimpje.

Enthousiasme voor het makelaarsvak

Door al deze verhuizingen ben ik erg geïnteresseerd geraakt in het aankopen en verkopen van woningen: van het verkoopklaar maken van een huis tot en met het moment van sleuteloverdracht. Ik moest wat met mijn enthousiasme doen en wist dat het makelaarswerk anders kon. Daarom heb ik stappen ondernomen.

Opleiding en ervaring

In 2008 ben ik begonnen als één van de eerste gecertificeerde verkoopstylisten van Zwolle. Deze opleiding volgde ik bij House of KIKI, dat bekend is van de televisieprogramma’s ‘De TV-makelaar’ en ‘Uitstel van executie’. Van 2010 tot en met 2016 runde ik de gordijn en behang afdeling van woonwarenhuis Boer Staphorst.

In 2015 volgde ik de makelaarsopleiding bij de Academie voor Vastgoed en heb hiervoor mijn diploma behaald, hierdoor ben ik ingeschreven in het makelaarsregister als A-RMT onder nummer 13720788. Niets stond mij toen in de weg om mijn eigen makelaarskantoor te beginnen. Sinds 2016 ben ik de trotse eigenaar van Voorst Makelaardij. Met dit makelaarskantoor help ik u graag en op een verfrissende manier bij het kopen van uw droomhuis en het verkopen van uw huidige woning.

Door mijn ervaring als verkoopstyliste, vastgoedfotograaf en winkelmedewerker weet ik als geen ander hoe ik uw huis zo goed mogelijk kan verkopen.

Kasteel Voorst

De naam Voorst Makelaardij is een verwijzing naar kasteel Voorst, een sterke burcht die vroeger in Westenholte stond.

House of Kiki