VECHTERWEERDSTRAAT 24 ZWOLLE

In de deelwijk Werkeren Stadshagen ligt op één van de mooiste plekjes deze ruime uitgebouwde tussenwoning met vrij uitzicht op een grasveld met speeltuin.

31
€269.000,00 k.k.

BORGELESTRAAT 17 ZWOLLE

Centraal gelegen in de wijk Werkeren in Stadshagen ligt deze zeer moderne, luxe en uitgebouwde tussenwoning ideaal voor starters. Bijzonder aan deze woning is de ligging, de ruime uitgebouwde woonkamer en de luxe en complete afwerking van de gehele woning!

21
€195.000 k.k.

GORTERSTRAAT 44 ZWOLLE

In de populaire nieuwe buurt Breecamp in de wijk Stadshagen vindt u deze ruime uitgebouwde tussenwoning. Bijzonder aan deze woning is de ligging, de ruime uitgebouwde woonkamer en de duurzame eigenschappen van het huis. Bij de bouw is deze woning volledig geïsoleerd en is daardoor zeer energiezuinig.

31
Verkocht onder voorbehoud

TOLHEKSTRAAT 66 ZWOLLE

Hoeveel ruimte wilt u hebben? Aan de Tolhekstraat staat deze maximaal uitgebouwde woning met een sfeervolle overkapping waar u tot in de late uurtjes nog op het terras kunt genieten!

31
Verkocht onder voorbehoud

GARTHOFFSTRAAT 15 ZWOLLE

Ook wonen in een zo goed als nieuwe duurzame hoekwoning op een ruime kavel? In Stadshagen ligt in de deelwijk Breecamp-Oost deze fijne met luxe afgewerkte hoekwoning! Foto's zeggen hier meer dan woorden........................

31
Verkocht onder voorbehoud

MINISTERLAAN 55 ZWOLLE

Heerlijke gezinswoning met vrij uitzicht en 4 slaapkamers in Zwolle Zuid

41
Verkocht

WILLEM EGBERTSSTRAAT 17 HASSELT

Bent u op zoek naar een ruime eengezinswoning met 4 slaapkamers, tegenover een grote natuurspeeltuin in een gezellige buurt met volop groen en bomen? Dan hoeft u niet verder te zoeken!

41
Verkocht

TEN BUSSCHEKAMP 76 ZWOLLE

Laat u verrassen door deze lichte en ruime hoekwoning met carport een zij en achtertuin met een grote schuur!

41
Verkocht

VEERWEG 2-A DALFSEN

Unieke plekjes zijn zeldzaam, maar niet onvindbaar! Op deze prachtige landelijke locatie, gelegen op een perceel van 1515m2 ligt deze vrijstaande woning met een grote schuur.

321
Verkocht

PEPERMUNTWEG 9 ZWOLLE

Mooi afgewerkte en gemoderniseerde hoekwoning met een grote tuin, met tuinschuur en achterom gelegen op een grote kavel van maar liefst 208m2!

31
Verkocht