Vastgoed

VECHTERWEERDSTRAAT 32 ZWOLLE

In de deelwijk Werkeren ligt op één van de mooiste plekjes deze ruime uitgebouwde tussenwoning met vrij uitzicht op een grasveld met speeltuin.

31
€269.000,00 k.k.

BEETHOVENLAAN 658 ZWOLLE

Wil jij een woning op de bovenste verdieping, lage maandlasten en een balkon op het westen met vrij uitzicht? Dit is je kans!

Dit 3-kamer appartement heeft een moderne, sfeervolle uitstraling dankzij de strakke afwerking en de slimme indeling met een open keuken. Enkele jaren geleden is het appartement opgeknapt en is de achterkamer bij de woonkamer aangetrokken, hier is de keuken met inbouwapparatuur geplaatst. De oorspronkelijke keuken is een praktische bijkeuken geworden met alle ruimte voor wassen, drogen en opbergen.

21
Verkocht

JOHAN VAN OLDENBARNEVELTSTRAAT 14 ZWOLLE

Knusse en bijna geheel verbouwde jaren ’50 jaren tussenwoning met

41
Verkocht onder voorbehoud

HAVEZATHENALLEE 126 ZWOLLE

Ben je op zoek naar een ruime uitgebouwde woning met de stijl kenmerken uit de jaren ’30? Dan is dit je kans. Deze woning heeft prachtige hoge plafonds met grote raampartijen en daardoor veel lichtinval.

41
€269.000,00 k.k.

VIOLENWEG 11 ZWOLLE

Zet jij de puntjes op de i in deze nette uitgebouwde hoekwoning met garage in Oud Westenholte?
De huidige bewoners hebben vanaf 2013 bijna elke steen en plank van deze woning in handen gehad en hebben de woning van boven tot beneden onder handen gehad. De zolder het laatste project geven zij graag uit handen aan de nieuwe eigenaar.

211
Verkocht onder voorbehoud

SCHEPENENLAAN 97 ZWOLLE

Unieke plekjes zijn zeldzaam, maar niet onvindbaar! Op één van de mooiste plekjes van de wijk Gerenbroek in Zwolle Zuid ligt deze ruime en uitgebouwde hoekwoning. Aan de achterzijde heeft de woning een vrije ligging doordat de achtertuin grenst aan een groenstrook met wandelpaden en speelvoorzieningen. De voorzijde van de woning ligt aan een hofje, een rustig woonerf waar de kinderen heerlijk kunnen spelen.

41
Verkocht onder voorbehoud

HARDESTEINSTRAAT 35 ZWOLLE

In het geliefde Assendorp met uitzicht op het Park de Wezenlanden ligt dit sfeervolle ruime 4 kamer appartement.

31
Verkocht

VRIESWIJKSTRAAT 11 ZWOLLE

Met uitzicht op De Oude Weteringzone aan een autoluwe straat ligt deze sfeervolle, ruime en uitgebouwde tussenwoning.

31
Verkocht onder voorbehoud

VECHTERWEERDSTRAAT 24 ZWOLLE

In de deelwijk Werkeren Stadshagen ligt op één van de mooiste plekjes deze ruime uitgebouwde tussenwoning met vrij uitzicht op een grasveld met speeltuin.

31
Verkocht

BORGELESTRAAT 17 ZWOLLE

Centraal gelegen in de wijk Werkeren in Stadshagen ligt deze zeer moderne, luxe en uitgebouwde tussenwoning ideaal voor starters. Bijzonder aan deze woning is de ligging, de ruime uitgebouwde woonkamer en de luxe en complete afwerking van de gehele woning!

21
Verkocht