Verkoopstyling

Er staan veel huizen te koop in Nederland. Om uw huis snel en voor een goede prijs te kunnen verkopen, is het van groot belang om op te vallen in dit grote woningaanbod.

Voorst Makelaardij is gespecialiseerd in verkoopstyling. Onder de naam Sudio120 heb ik al heel wat woningen gerestyled en gefotografeerd voor diverse makelaarskantoren in Zwolle en omgeving.

Ik zorg er dan ook samen met u voor dat uw huis er piekfijn uitziet voor potentiële kopers, zonder dat u daar hoge kosten voor hoeft te maken.

De eerste indruk bepaalt de verkoop

Uw te verkopen huis is voor u bekend terrein, maar potentiële kopers kijken er met heel andere ogen naar. De eerste indruk die zij van uw huis hebben, is zeer bepalend voor het verkoopproces. Door simpele aanpassingen kan ik uw huis ruimer, lichter, sfeervoller en aantrekkelijker maken. Ik benadruk hierbij de positieve punten van uw woning.

Lage kosten, hoog rendement

Ik gebruik daarvoor zoveel mogelijk uw eigen meubelen, maar vaak doen een likje verf en wat accessoires ook wonderen. Op deze manier hoeft het restylen van uw woning niet duur te zijn of lang te duren, maar kan het u wel veel opleveren.

Ik kan u goed adviseren en helpen met de verkoopstyling van uw woning en ben een door House of KIKI gecertificeerde verkoopstylist. Uiteindelijk heeft u met mijn hulp in plaats van een ‘te koop’-bord snel een ‘verkocht’-bord in uw tuin.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.