Menu

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Huis kopen in Berkum (Zwolle)

Berkum is van oudsher een buurtschap met dorps karakter. Gevestigd aan de rand van Zwolle met prachtige uitval basis aan de Overijsselse Vecht en de nieuwe Vecht. De naam van de wijk verwijst naar de berken die zich veel in het gebied bevinden. Tot 1967 maakte de Zwolse wijk Berkum deel uit van Zwollerkerspel, een ring van dorpen en gemeenschappen rondom Zwolle. Door een gemeentelijke herindeling is de wijk toegevoegd aan de stad Zwolle.

Alles binnen handbereik

Of je nu de dagelijkse boodschappen moet halen, of dat je wilt zwemmen in hét zwembad van Zwolle “de vrolijkheid”, vanuit Berkum is alles binnen handbereik. Vanuit het centrum gezien ligt de wijk achter het PEC Zwolle stadion en heeft het perfecte bereikbaarheid naar de A28. In de wijk is er een rijke natuur en zijn er diverse sportactiviteiten. Ook is het bosgebied Kranenburg binnen handbereik. Er zijn voldoende basisscholen, kerken, sportvelden en er is tevens een zorgcentrum Berkumstede. Dé wijk voor oud & jong om te wonen in Zwolle.

Kom wonen in Berkum (Zwolle)

Wil jij alle gemakken van de stad in handbereik en wonen in deze prachtige wijk in Zwolle? Bekijk dan alle koopwoningen van Voorst Makelaardij in Berkum op deze pagina of bekijk ons gehele woningaanbod in Zwolle.

Contact over woningen in Berkum Wij helpen met je zoekvraag

Op zoek naar een koopwoning in Berkum? Neem contact met ons op en wij helpen je graag.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×