Menu

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Huis verkopen Holtenbroek

Woon jij in de Zwolse Wijk Holtenbroek? En overweeg jij jouw huis te verkopen? Als makelaar in Holtenbroek weten wij als geen ander hoe de wijk zich de laatste jaren heeft ontwikkeld en wat de sterke punten van de wijk zijn. Wij helpen je dan ook graag bij de verkoop of taxatie van jouw huis in Holtenbroek tegen de beste voorwaarden.

Huis verkopen in Holtenbroek

Onze makelaar / taxateur Monja en Riët kennen alle bijzonderheden van de wijk die de verkoop van jouw huis nóg eenvoudiger maken. Zij hebben reeds veel ervaring met het succesvol verkopen van woningen in Holtenbroek. Daarbij hebben onze taxateurs / makelaars oog voor detail en presentatie van jouw huis. De combinatie van kennis over de wijk en de optimale presentatie zorgen ervoor dat jij tegen zeer goede voorwaarden jouw huis kunt verkopen. Neem gerust contact met ons op.

Start met een gratis waardebepaling van je woning

De wijk Holtenbroek verandert in rap tempo en met perfecte ontsluiting naar de snelweg en de locatie ten opzichte van de binnenstad maakt dat woningen in deze wijk steeds meer waard worden. Wil jij weten wat jouw huis in Holtenbroek waard is? Vraag een gratis waardebepaling van jouw huis in Holtenbroek aan bij de NWWI Taxateurs van Voorst Makelaardij. Als blijkt dat de waarde naar verwachting is, helpen onze makelaars je uiteraard graag met hun professionele aanpak voor de succesvolle verkoop van jouw huis. Liever je huidige woning verbouwen? Laat dan verzorgen wij graag de NWWI taxatie uit voor de financiering van deze verbouwing.

Taxeren voor verbouw van je huis

Vaak is de eerste stap voor de taxatie een gratis waardebepaling. Besluit je te verbouwen en zoek je financiering van de kosten? Laat je huis dan NWWI taxeren. Deze taxatie kan je gebruiken voor de hypotheek. Wist je dat je een taxatie ook kunt gebruiken om de renteopslag te verlagen zodat je lagere maandlasten krijgt?

Bekijk hieronder woningverkopers die je zijn voorgegaan in hun keuze voor de makelaars van Voorst Makelaardij in Zwolle

Wij staan voor je klaar Informeer vrijblijvend naar onze diensten

Heb jij een vraag of wil jij een afspraak maken? Bel ons gerust of stuur een bericht. Wij laten altijd snel van ons horen.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×