Menu

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Makelaar Assendorp Zwolle

Assendorp in Zwolle is een wijk die bekend is om de knusse straatjes, ouds karakter én vooroorlogse woningstijl. Daarnaast zijn er markante gebouwen aanwezig in de wijk zoals het dominicanenklooster, de st. Josefkerk én de oude Ambachtsschool. Voorheen was het ziekenhuis Weezenlanden gevestigd in de wijk. Met de verhuizing van het ziekenhuis naar één plek is er op deze plek een gehele nieuwbouwwijk verrezen. Een wijk waarin oud & nieuwe woningstijlen op deze manier gecombineerd zijn vind je bijna nergens anders in Zwolle. Woon jij in Assendorp en wil jij jouw woning succesvol verkopen? Vandaag nog een gratis waardebepaling en kennismaking aan met de makelaars van Voorst Makelaardij in Zwolle. Wij hebben reeds een groot aantal huizen in Assendorp met succes verkocht.

Huis verkopen in Assendorp

Studenten, ouderen, gezinnen, ondernemers en kunstenaars. Assendorp kenmerkt zich door de diversiteit aan de inwoners. Dichtbij de binnenstad én het station van Zwolle maakt deze wijk enorm gewild. Wij weten dat de woningen in Assendorp het beste verkopen wanneer je een persoonlijke aanpak hanteert. Kies daarom voor een makelaar met een persoonlijke aanpak. Wij aanvaarden maximaal 4 woningen per week zodat we de focus en aandacht hebben voor alle woningen die wij verkopen. Juist wanneer jij de volledige focus wilt op de succesvolle verkoop van jouw huis zijn wij de juiste makelaar. Wil jij kijken of je een klik hebt met ons als makelaar? Neem contact met ons op voor een gratis waardebepaling en ontdek of onze aanpak bij jou past!

Ook voor taxaties van jouw woning

Wil je liever niet verhuizen, maar wil jij jouw huis verbouwen? En heb je hiervoor een taxatierapport nodig? Neem dan contact met ons op. Wij hebben al vele woningen getaxeerd en kunnen deze NWWI taxatie ook voor jou uitvoeren zodat jij de financiering van de verbouwing kunt regelen.

Bekijk hieronder woningverkopers die je zijn voorgegaan in hun keuze voor de makelaars van Voorst Makelaardij in Zwolle

Laat ons kennis maken NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur mij een bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×