Menu

Sluit menu
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Nieuw kantoor voor Voorst Makelaardij

Een nieuwe stap voor Voorst Makelaardij

Na drie jaar heb ik de beslissing genomen om niet meer vanaf huis te werken maar vanuit een kantoor. Dit kantoor moest natuurlijk in Westenholte staan en hoe toepasselijk staat het kantorenpand ook op industrieterrein Voorst. Boven de opslagunits van Loods038 zitten kantoorruimtes die worden gehuurd door diverse bedrijven.

Nog even wachten….

op 1 november ontvang ik de sleutel en zal ik het kantoor inrichten zodat ik daar ook met kopers en verkopers de koopovereenkomst kan tekenen.

Laat ons kennis maken

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur mij een bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×