Makelaar met een persoonlijke touch

Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Monja Scholing-Pekkeriet, sinds 2016 de trotse eigenaar en uw persoonlijke makelaar van Voorst Makelaardij. Graag help ik u op een verfrissende manier bij de aankoop van uw nieuwe droomhuis of verkoop van uw huidige thuis. Naast een snelle en goede (ver)koop zijn persoonlijke begeleiding en optimale bereikbaarheid voor mij van groot belang.

Mijn ervaring met makelaars

Zelf ben ik regelmatig verhuisd. Na mijn jeugd in Hasselt vertrok ik naar Zwolle om vervolgens via de wijken Berkum, Zwolle-Zuid en Stadshagen in Westenholte te belanden. Ik weet dus hoe het voelt om een huis te kopen en verkopen. Bovendien wekte mijn persoonlijke ervaring de interesse voor het makelaarschap, waar in mijn ogen op een andere manier invulling aan gegeven kon worden.

Mijn opleiding tot makelaar

Na mijn opleiding bij House of KIKI, bekend van de televisieprogramma’s De TV-makelaar en Uitstel van executie, begon ik in 2008 als één van de eerste gecertificeerde verkoopstylisten van Zwolle. Van 2010 tot en met 2016 runde ik de gordijn- en behangafdeling van woonwarenhuis Boer Staphorst. Ondertussen volgde ik in 2015 de makelaarsopleiding aan de Academie voor Vastgoed.

Mijn Voorst Makelaardij

Met het behalen van mijn diploma werd ik onder het nummer 13720788 als A-RMT ingeschreven in het makelaarsregister. In 2016 begon ik met Voorst Makelaardij, in naam een verwijzing naar kasteel Voorst, een sterke burcht die vroeger in Westenholte stond. Als makelaar benut ik al mijn ervaring voor een meer dan aantrekkelijke koop of verkoop van uw (nieuwe) thuis.

Ben ik een makelaar naar uw hart? Neem dan gerust contact met mij op.