Makelaar, gespecialiseerd in verkoopstyling

Natuurlijk wilt u uw woning snel en goed verkopen en dus is het van groot belang op te vallen in het grote aanbod van woningen. Voorst Makelaardij is gespecialiseerd in verkoopstyling. Als geen ander weet ik uw woning wel heel aantrekkelijk aan potentiële kopers te presenteren. De ervaring leert dat deze kleine inspanning zich qua investering altijd dubbel en dwars terugverdient.

Lage kosten

Uw thuis is een woning waar potentiële kopers vaak met heel andere ogen naar kijken. Met kleine aanpassingen als het verplaatsen van uw eigen meubelen, toevoegen van enkele accessoires en aanbrengen van een likje verf creëren wij samen meer ruimte, licht en sfeer. Zo ervaren potentiële kopers nog beter de positieve punten van wellicht hun nieuwe droomhuis.

Hoog rendement

Een eerste indruk maak je maar één keer en is dus zeer bepalend voor de verkoop van uw woning. Als een door House of KIKI gecertificeerde verkoopstylist heb ik zowel binnen als buiten Voorst Makelaardij al heel wat woningen aantrekkelijker mogen maken voor verkoop. Ik kan u dus goed adviseren en het bord ‘te koop’ binnen afzienbare tijd van een sticker ‘verkocht’ voorzien.

Gelooft u net als ik in de meerwaarde van verkoopstyling? Neem dan zeker contact met mij op.