Woning kopen

U wilt een huis kopen? Spannend, want dit is een grote stap die u vast niet elke dag zet. Om er zeker van te zijn dat u daarbij de juiste keuzes maakt en niets over het hoofd ziet, kunt u het beste een aankoopmakelaar inschakelen. Wilt u deskundig advies en een persoonlijke begeleiding bij uw aankoop? Dan bent u bij Voorst Makelaardij aan het juiste adres.

Hulp bij het kopen van een huis

Zoeken naar een geschikt huis lukt u waarschijnlijk wel. Er zijn immers genoeg websites, zoals Funda en Jaap, waar u lekker op uw gemak kunt rondkijken en wegdromen. Maar dan… Stel dat u uw droomhuis ziet, hoe moet dat dan verder? Hoe weet u of de vraagprijs overeenkomt met de waarde van het huis? Waar moet u op letten tijdens een bezichtiging? Wat moet u allemaal regelen en hoe haalt u het meeste uit de onderhandelingen?

Voor deze en meer vragen schakelt u Voorst Makelaardij in als aankoopmakelaar. Ik help u graag in het gehele aankoopproces van uw huis: van kennismaking tot en met sleuteloverdracht, waarbij ik aandacht besteed aan u, uw situatie en uw woonwensen. Ik geef antwoord op al uw vragen, kijk tijdens een bezichtiging kritisch naar het huis, laat u zien wat er allemaal mogelijk is en help u met het opstellen van het koopcontract. Op deze manier weet u zeker dat u uw droomhuis voor de juiste prijs koopt.

Aankoopbegeleiding die zichzelf terugverdient

Voor de aankoopbegeleiding betaalt u slechts een vast bedrag van € 950 (inclusief btw). Doordat ik een scherpe onderhandelaar ben, de woningmarkt in Zwolle en omgeving goed ken en uitsluitend ùw belangen behartig, verdient dit zich snel weer terug.

Door ons aangekochte woningen:

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.