Menu

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Aankoopmakelaar Zwolle

Update 13 januari 2021 – Heb jij zelf een huis op het oog? En wil jij graag begeleiding? Neem zeker contact met ons op. Wij helpen jou, als aankoopmakelaar, aan de beste deal voor jouw droomwoning! Heb jij nog geen huis op het oog? Maar wil je dat wij jou als eerste op de hoogte brengen van ons nieuwe aanbod? Dan adviseren wij je een zoekopdracht in te vullen op onze website. Dan zullen wij jou als eerste op de hoogte brengen van ons nieuwe woningaanbod!

Woning kopen in Zwolle? Schakel een aankoopmakelaar in

Wil jij een woning kopen in Zwolle of omliggende regio? Vertrouw dan van de eerste bezichtiging tot en met de overdracht bij de notaris op de persoonlijke aankoopbegeleiding van een aankoopmakelaar van Voorst Makelaardij. Wij zijn net zo enthousiast als jij en doen graag een stapje extra om jouw droomhuis te kopen. Wel kijken wij ook altijd met een objectieve en kritische blik naar de woning. En met onze actuele kennis van actuele woningmarkt weten wij scherp te onderhandelen. Alles voor een goede koop van jouw nieuwe thuis in Zwolle en omgeving.

Haal het meest uit de onderhandelingen

Een woning kopen in Zwolle begin jij natuurlijk zelf met wat speurwerk op websites als Funda, VBO, Jaap en Pararius. Maar hoe moet het verder als jij jouw droomhuis gevonden lijkt te hebben? Waar moet jij tijdens een bezichtiging op letten? Komen de vraagprijs en waarde wel overeen? Hoe haal jij het meest uit de onderhandelingen? Onze ervaren makelaars geven antwoord op deze en andere vragen tijdens een persoonlijk aankoopgesprek. Wij begeleiden jouw vanuit onze kennis en ervaring naar het gewenste resultaat. Een aankoopgesprek kan je eventueel in de avonduren of op zaterdag inplannen. Onze flexibiliteit is jouw zekerheid.

De aankoopstrategie van jouw huis in Zwolle

Als de woning na een eerste bezichtiging nog altijd goed voelt, gaan wij samen terug. Op basis van jouw woonwensen laten wij de (on)mogelijkheden van de woning zien. Wij doen onderzoek naar de staat, waarna wij samen de aankoopstrategie bepalen. Na geslaagde onderhandelingen controleren wij het voorlopige koopcontract. Natuurlijk zijn wij ook aanwezig bij de eindinspectie om vervolgens samen naar de notaris te gaan voor de overdracht. Zo zie jij niet iets over het hoofd en heb je een onpartijdige expert mee die je begeleid bij de aankoop van jouw huis.

Aankoopmakelaar die voor jou het beste handelt

Als aankoopmakelaar behartigen wij uitsluitend jouw belangen. Met een compleet beeld van de woning en actuele kennis van de woningmarkt weten wij altijd scherp te onderhandelen. Zo voorkom jij de welbekende kat in de zak of verrassingen achteraf. Ook weet jij zeker dat jij niet te veel voor de woning betaalt en zo verdient onze aankoopbegeleiding zich altijd volledig terug. Wie een woning wil kopen in Zwolle, kiest dus voor de zekerheid van Voorst Makelaardij.

Wil jij met zekerheid jouw nieuwe woning kopen? Schakel ons dan in als jouw aankoopmakelaar. Bekijk onze werkwijze en tarieven.

 

Wij staan voor jou klaar Informeer vrijblijvend naar onze diensten

Heb jij een vraag of wil jij een afspraak maken? Bel ons gerust of stuur een bericht. Wij laten altijd snel van ons horen.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×