Menu

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Huis verkopen

Huis verkopen in Zwolle? Voorst Makelaardij zet net dat stapje extra

Wil jij jouw huis in Zwolle of omliggende regio verkopen? Wij komen graag langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Met actuele kennis van de woningmarkt en gegevens als bouwjaar, ligging, grootte en afwerking op een rijtje vullen wij dit aan met een eerlijk verkoopadvies. Ga je met ons in zee dan laten wij jouw woning met een reële prijs en aantrekkelijke presentatie bij potentiële kopers in het oog springen, wat de kans op een snelle en goede verkoop aanzienlijk verhoogt.

Aantrekkelijke presentatie
Voor een snelle en goede verkoop van jouw woning heb jij bij Voorst Makelaardij de keuze uit drie aantrekkelijk geprijsde verkooppakketten. Vast onderdeel van die pakketten is de verkoopstyling. Met kleine aanpassingen in het interieur halen wij de sterke punten van jouw woning naar voren. Met professionele foto’s en plattegronden plaatsen wij jouw woning vervolgens zo aantrekkelijk mogelijk op onder andere Funda. Een eerste indruk maak je per slot van rekening maar één keer.

Optimale promotie
Eenmaal online halen wij alles uit de kast om jouw woning bij potentiële kopers onder de aandacht te brengen. Zo zorgen wij voor een professionele verkoopbrochure en advertenties in de meest logische media. Ook sturen wij heel gericht een mail naar woningzoekers die zich eerder hebben gemeld. Op Facebook en Instagram koppelen wij de juiste doelgroep aan een advertentie, die jij van ons cadeau krijgt. Een klein gebaar, met een groot resultaat.

Stapje extra
Voorst Makelaardij doet wat jij verwacht met net dat stapje extra. Wij begeleiden de bezichtigingen die ook ‘s avonds of op zaterdag te plannen zijn. Tijdens de onderhandelingen kijken wij naar zowel de prijs als de andere, voor jou belangrijke voorwaarden. Wij brengen jou en de kopers samen om het koopcontract te tekenen, waarna wij alles tot en met de overdacht regelen. En dat via één vast contactpersoon die vol enthousiasme tot het uiterste gaat voor de verkoop van jouw woning.

Naast een van de verkooppakketten betaal jij alleen bij verkoop een vast verkooptarief. Interessant? Maak dan een vrijblijvende afspraak.

Ook je huis verkopen? Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling en verkoopadvies

Bel ons gerust of stuur een bericht. Wij laten altijd snel van ons horen.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×