Menu

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Gratis Woningwaarde Check - Verkoopplannen?

Vraag een woningwaarde check aan.

Huis verkopen in Zwolle

Huis verkopen in Zwolle

Wil jij jouw woning in Zwolle of de omliggende regio van Zwolle verkopen? En ben jij op zoek naar een makelaar die net dat stapje extra zet? Een makelaar die oog heeft voor detail en waarde hecht aan persoonlijk contact? Dan ben je bij de makelaars van Voorst Makelaardij aan het juiste adres!

Verkoop jouw woning in Zwolle met Voorst Makelaardij

Wij weten exact hoe een woning het snelst en tegen de beste voorwaarden wordt verkocht. Bij elke woning hoort een andere doelgroep, en dus ook een andere aanpak. Wij maken daarom voor iedere woning een uniek verkoopplan bestaande uit 9 stappen. Hierin combineren wij onze actuele kennis van de woningmarkt met de bestaande gegevens van jouw woning. N.a.v. het bouwjaar, de ligging, grootte en afwerking van jouw woning geven wij een eerlijk verkoopadvies.

Bij ons word jij het hele verkoopproces begeleidt door één vaste contactpersoon. Door onze unieke aanpak kennen wij jouw woning door en door. Zo brengen wij jouw woning bij de juiste (potentiële) kopers onder de aandacht. Met een reële prijs en aantrekkelijk presentatie zorgen we ervoor dat jouw huis in het oog springt. Wij zetten net dat stapje extra, wat de kans op een goede verkoop aanzienlijk verhoogt.

Ons 9 stappen verkoopplan

Bij Voorst Makelaardij werken wij volgens een vast stappenplan bij de verkoop van jouw woning. Omdat wij je graag inzicht geven in onze aanpak hebben wij de 9 stappen van het verkoopplan voor je op een rij gezet.

Stap 1: Kennismaking en vrijblijvende waardebepaling

Wij komen graag bij jou langs voor een persoonlijke kennismaking en vrijblijvende waardebepaling van jouw woning in Zwolle of omliggende regio. Tijdens deze kennismaking horen wij ook graag waarom je de woning wilt verkopen en wat jouw wensen zijn. Daarnaast bespreken we wat jij van Voorst Makelaardij als makelaar verwacht. Na afloop van ons bezoek ontvang je binnen twee werkdagen het resultaat van onze gratis en vrijblijvende waardebepaling.

Stap 2: Verkoopadvies voor jouw woning in Zwolle

Uiteraard wil jij de beste prijs voor de verkoop van jouw woning. Maar met welke wensen wil je dat wij nog meer rekening houden? Samen met onze waardebepaling ontvang je ons op maat gemaakte verkoopadvies voor jouw woning. Graag bespreken wij hoe jouw woning het beste en snelst verkocht kan worden. Heb je nog vragen? Stel ze dan gerust. Ben je het eens met ons advies? Dan gaan we over tot de verkoop van jouw huis in Zwolle of omliggende regio

Stap 3: Voorbereidingen voor de verkoop

Tijdens onze tweede afspraak bespreken we samen de documenten die wij nodig hebben voor de verkoop van jouw woning. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lijst van zaken voor overname. Ook lopen we nog eens jouw huis door en krijg jij van ons stylingadvies. Als extra bieden wij bij iedere verkoop gratis verkoopstyling aan. Met kleine aanpassingen in het interieur haal je immers de sterke punten van jouw woning extra naar voren. Na afloop ontvang je van ons een link om een afspraak te maken met onze fotograaf. Hij zorgt ervoor dat wij de best mogelijke foto’s van jouw woning kunnen publiceren.

Stap 4: Fotograferen van jouw woning

Staat alles klaar voor de verkoop en hebben we samen de verkoopstrategie en prijs bepaald? Dan komt onze fotograaf bij jou langs voor het maken van professionele foto’s. Ook zorgt hij tegelijkertijd voor het inmeten van jouw woning voor de plattegronden. Wij proberen hierbij aanwezig te zijn, zodat we kunnen sturen op de meest perfecte foto’s. Een eerste indruk maak je maar één keer, niet waar?

Stap 5: (Online) verkooppresentatie van jouw woning

Eenmaal online halen wij alles uit de kast om jouw woning bij potentiële kopers onder de aandacht te brengen. Van een professionele verkoopbrochure tot advertenties op Funda, Facebook, Instagram en onze eigen website (die minimaal 4630 keer per maand bekeken wordt). We werken met professionele foto’s, een sterke en creatieve verkooptekst, eventuele 360 graden foto’s en zelfs een video. Ook sturen wij heel gericht een mail naar woningzoekers die zich eerder bij ons hebben gemeld. Op Facebook en Instagram koppelen wij de juiste doelgroep aan een advertentie die jij van ons cadeau krijgt. Een klein gebaar, met groot resultaat!

Stap 6: De eerste bezichtigingen

Hebben potentiële kopers zich gemeld voor een bezichtiging van jouw woning? Dan is professionele begeleiding van groot belang. Van te voren laten wij jou op tijd weten wanneer de bezichtiging is gepland. Op verzoek bieden wij geïnteresseerden ook de mogelijkheid om ’s avonds of in het weekend een bezichtiging te plannen. Dit vergroot de verkoopkansen van jouw woning nog eens extra. Natuurlijk laten wij jou na afloop altijd weten hoe de bezichtiging is verlopen.

Stap 7: De beste prijs en voorwaarden voor de verkoop van jouw huis in Zwolle

In de huidige markt is het vaak dat meerdere biedingen komen op jouw woning. Wij informeren goed over de type bieders en wij zullen je en zullen je adviseren over de betrouwbaarheid van deze bieders.

Stap 8: Ondertekenen van de koopovereenkomst

Wanneer jij én de kopers van jouw woning met elkaar een overeenstemming hebben gevonden, stellen wij de concept koopovereenkomst op. Deze overeenkomst tekenen wij samen met de kopers bij jou thuis of op ons kantoor. Dit biedt jullie de mogelijkheid om elkaar te leren kennen en eventueel over te nemen spullen te bespreken. Per mail ontvang je van ons een digitale kopie van de getekende koopovereenkomst. Wij handelen de zaken m.b.t. de notaris allemaal voor je af.

Stap 9: De overdracht van jouw woning bij de notaris in Zwolle

Tot aan de overdracht bij de notaris, begeleiden wij jou bij de juridische levering en bijbehorende nazorg van jouw woning. Zo zorgen wij er onder andere voor dat de notaris alle stukken op tijd ontvangt. Ook controleren wij zorgvuldig de notariële stukken en nota van afrekening. Vlak voor de overdracht inspecteren wij samen met jou en de kopers jouw lege woning. We maken een rondje door het hele huis, controleren of alles in orde is en noteren de meterstanden. Daarna vertrekken we naar de notaris, waar jouw huis officieel wordt verkocht.

Huis verkopen in Zwolle tegen lage courtagekosten

Voor een snelle en goede verkoop van jouw woning betaal jij bij Voorst Makelaardij een passende en betaalbare courtage. Daarnaast hanteren wij een  ‘no cure, no pay’ betaalstructuur. Dit betekent dat ons tarief pas wordt verrekend op de eindnota bij de notaris. Hierdoor weet jij zeker dat wij ons uiterste best doen voor een goede koop of verkoop van jouw woning.

Ook je huis verkopen? Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling en verkoopadvies

Bel ons gerust of stuur een bericht. Wij laten altijd snel van ons horen.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×