Menu

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Taxatie

Woningtaxatie in Zwolle? Bel ook dan Voorst Makelaardij

Waarom een taxatie belangrijk is? Zonder gevalideerd taxatierapport van een onafhankelijke makelaar kun jij geen hypotheek aanvragen voor de aankoop of verbouwing van jouw woning. Maar ook voor het oversluiten van een bestaande hypotheek, de financiële afwikkeling van een echtscheiding of een bezwaar tegen de door de gemeente vastgestelde WOZ waarde is een taxatierapport nodig. Daarnaast kan taxatie noodzakelijk zijn voor de verzekering of belasting.

Helder taxatierapport
Wat de reden voor het aanvragen van een taxatierapport ook is, bij Voorst Makelaardij ben jij aan het juiste adres. Als gecertificeerd en NRVT geregistreerd taxateur zijn wij aangesloten bij de grote validatie instituten, zoals het NWWI. Iedere taxatie voeren wij volgens strikte, uniforme en duidelijke richtlijnen uit. Daarmee ben jij verzekerd van een objectief en betrouwbaar taxatierapport met een heldere onderbouwing van de juiste waarde van jouw woning.

Snelle levering
Tijdens een taxatie kijken wij naar de woonomgeving en natuurlijk de staat inclusief eventuele verbeteringen en verbouwingen van jouw woning. Ook maken wij enkele foto’s. Wij werken snel, ons streven is het taxatierapport binnen 48 uur na opname te leveren. Weet dat een taxatierapport voor het aanvragen van een hypotheek niet ouder mag zijn dan zes maanden en dat jij de kosten van een taxatie vaak kunt aftrekken van de belasting.

Vrijblijvende waardebepaling
Jij hebt geen taxatierapport nodig, maar wilt wel de waarde van jouw woning kennen? Kies dan voor een vrijblijvende waardebepaling. Voordat wij de woning met eigen ogen komen bekijken, vragen wij jou alle relevante gegevens te verzamelen. Op basis van dit alles komen wij tot de huidige waarde en reële vraagprijs van jouw woning. Aan deze waardebepaling kunnen geen rechten worden ontleend en bij latere verkoop kan de waarde van de woning natuurlijk weer anders zijn.

Doordat ons kantoor is aangesloten bij de VBO en het NWWI worden onze taxatierapporten door alle banken en instellingen geaccepteerd. Eén voorwaarde is wel dat het object in de regio Zwolle (straal van 20 kilometer) gelegen moet zijn.

Kosten Taxatie:

Woningen tot een waarde van €500.000,00 gevalideerd taxatierapport met NHG/NWWI  €450,00 incl. BTW

Woningen met een waarde tussen €500.000,00 en €1.000.000,00 gevalideerd taxatierapport met NHG/NWWI  €495,00 incl. BTW

Toeslag opname na verbouwing of taxeren appartementsrecht  €50,00 incl. BTW

Afwijkende tarieven

Heeft u een bijzondere taxatie dan wijkt het tarief af, dit spreek ik van te voren met u door zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wij helpen je graag aan een taxatierapport, vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op!

Taxatierapport aanvragen?

Vul vrijblijvend het contactformulier in

en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden van de taxatie met je te bespreken.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×