Menu

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Taxatie van je huis in de regio Zwolle

Een gevalideerd taxatierapport snel in handen.

Ben jij de eigenaar van een woning in de regio Zwolle? Of heb je een nieuwe woning gekocht? Een taxatie van het huis is een belangrijk onderdeel bij de aankoop van jouw nieuwe woning. Maar er zijn natuurlijk ook andere redenen om een taxatie van jouw huis te laten uitvoeren. Ben jij op zoek naar een geldige taxatie en wil jij jouw gevalideerde taxatierapport binnen twee werkdagen ontvangen? De NWWI erkende taxateurs van Voorst Makelaardij gaan graag voor jou aan de slag!

Wanneer is een woningtaxatie in de regio Zwolle nodig?

Een huis kopen, (nieuwe) hypotheek afsluiten of grote verbouwing laten uitvoeren: het zijn waarschijnlijk niet jouw dagelijkse werkzaamheden. Juist op deze momenten komt de hulp van experts als geroepen. De bij NWWI aangesloten taxateurs van Voorst Makelaardij helpen je vanuit hun expertise graag op deze belangrijke momenten.

Gevalideerde taxatie

Bij de aanvraag van een taxatie vernemen wij graag waarvoor jij de taxatie wilt inzetten. Zo kunnen wij voldoen aan de juiste voorwaarden die jouw taxatierapport nodig heeft. Een gevalideerd
taxatierapport wordt bijvoorbeeld door de meeste hypotheekverstrekkers inmiddels verplicht gesteld. Redenen voor het aanvragen van een gevalideerd taxatierapport zijn:

  • Hypotheek of (opstal)verzekering af- of oversluiten
  • Verhogen van een hypotheek voor een verbouwing
  • Verlagen van de rentopslag van je hypotheek
  • Waarde van jouw woning vastleggen tijdens een scheiding
  • De waarde van een woning vastleggen na overlijden
  • Herbouwwaarde van jouw woning laten berekenen
  • Bezwaar aantekenen tegen de door de Gemeente vastgestelde WOZ-waarde van jouw woning
  • Taxatierapport voor jouw hypotheek

Als jij jouw droomhuis hebt gevonden, wil je het liefste morgen de sleutel al in handen hebben. Toch zijn er eerst nog een aantal stappen te nemen die voor dat resultaat kunnen zorgen. De taxatie van jouw droomhuis is hier één van. Zonder gevalideerd taxatierapport is het soms onmogelijk om een (nieuwe) hypotheek (met of zonder NHG) af- of over te sluiten. Dat geldt zowel voor de aankoop van een bestaande als voor een nieuwbouwwoning.

Wat kost een taxatierapport?

Regulier gevalideerd taxatierapport volgens de laatste eisen met NHG/NWWI vul het contactformulier in voor ons scherpe tarief!

Toeslag opname na verbouwing  €50,00 incl. BTW

Toeslag taxeren appartementsrecht €50,00 incl. BTW

Nieuwbouwtaxatie €750,00 incl. BTW (hiervoor hebben we verschillende documenten nodig waaronder de bouwtekening)

Ook voor bijzondere taxaties ben je bij ons aan het juiste adres. Hiervoor spreken wij graag vooraf een vast tarief op maat af.

Snel jouw taxatierapport in handen?

Wij begrijpen dat jij graag snel een taxatierapport in handen wilt hebben om de volgende stap te kunnen zetten. Ben je op zoek naar erkende taxateurs die de juiste waarde van jouw woning vastleggen? Wanneer je via onderstaand contactformulier of Whatsapp jouw gegevens achterlaat, nemen wij binnen één werkdag contact met je op. Na de taxatie van jouw huis streven wij ernaar om het taxatierapport binnen twee werkdagen aan jou op te leveren.

Taxatierapport aanvragen? Vul vrijblijvend het contactformulier in

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om je aanvraag en de mogelijkheden te bespreken

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×