Menu

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Gratis Woningwaarde Check - Verkoopplannen?

Vraag een woningwaarde check aan.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Hoe wij ons steentje bijdragen met MVO

Zwolle. De stad waar saamhorigheid heerst. Een stad met sfeer, dynamiek en een sterke economie. Een stad die ondanks alle innovatieve ideeën nog altijd een warme ‘ons kent ons’ cultuur kent. In ‘ons mooie Zwolle’ dragen wij graag bij aan verbinding tussen inwoners, wijken, jong en oud. Voorst Makelaardij hecht grote waarde aan maatschappelijke betrokkenheid.

Makelen en taxeren is mensenwerk

Wij staan dagelijks in contact en hechten grote waarde aan een goede band met de bewoners van Zwolle. Om deze reden steunen wij graag verenigingen en goede doelen in de omringende wijken van ons kantoor. In de vorm van sponsoring, of tijdens vrijwilligerswerk. Monja Scholing: “Wij steunen lokale initiatieven en sportverenigingen op financiële basis. Als ondernemers weten wij als geen ander hoe belangrijk het is lokaal en regionaal een sterk band op te bouwen. Tussen de bewoners van Zwolle en ons bedrijf. We hebben elkaar nodig! Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent in onze ogen elkaar zien en steunen, over en weer”.

Riët Doldersum: “De steun die wij ontvangen uit ons zakelijke en sociale netwerk geven we graag weer terug. Zo bouwen wij mee aan waardevolle, maatschappelijke initiatieven die onze samenleving laten groeien. Aan Zwolse en soms zelfs wijkgerichte initiatieven koppelen wij graag onze naam”.

Sport verbroederd

Dat sporten gezond is, hoeven we jou niet meer te vertellen. Maar dat het verbroederd, wist je dat ook al? Door op het sportveld iedereen in hetzelfde tenue te steken, laten sporters hun status en
achtergrond los.

Sponsoring voetbalvereniging WVF uit Westenholte

Om deze reden steunen wij met veel plezier drie teams van voetbalvereniging WVF  uit Westenholte. Als trotse shirtsponsor dragen wij zo bij aan de gelijke kansen van iedere Zwolse voetballer van deze mooie club. Hetzelfde geldt voor het seniorenteam (60+) van WVF. Met onze Voorst Makelaardij bidons zorgen wij voor een verkoelende bijdrage tijdens hun wekelijkse training walking football.

Sponsoring Meidenteam B2 van Volleybalvereniging Voorsterslag

Ook het meidenteam B2 van volleybalvereniging Voorsterslag maakt graag gebruik van onze bidons en gesponsorde tassen. Met zoveel gelijkenissen in de naam konden we natuurlijk geen nee zeggen tegen lokale steun. Dat snap je wel, toch?

Steun voor werkgroep Westenholte Kids

Als moeders steunen wij de werkgroep Westenholte Kids graag. Deze werkgroep organiseert allerlei activiteiten speciaal voor kinderen die opgroeien in de wijken Westenholte, Voorst en Frankhuis. Van knutselmiddagen tot Sint Maarten, de jaarlijkse Sinterklaasoptocht en Koningsdag. Geen feest wordt overgeslagen. Met name het zomerse huttendorp is onze favoriet. Hier bouwen kinderen met resthout hun eigen huis. En wij? Wij taxeren de resultaten natuurlijk met veel aandacht, passie én plezier.

Sponsor van Stichting Park de Stadshoeve

Ontmoeting verbindt in de wijk. Daarom steunen wij Park de Stadshoeve in Stadshagen. Stichting Park de Stadshoeve brengt de inwoners van de Zwolse wijk Stadshagen met elkaar in verbinding. Deze ontmoetingsplek met kinderboerderij, bistro en speeltuin midden in de wijk zijn een heerlijke plek waar jong en oud samen komen en kinderen vrij uit kunnen spelen. Een plek waar mens en natuur elkaar vinden, waar men van elkaar kan leren. Graag dragen wij, als sponsor van de Stadshoeve bij aan deze geweldige plek!

Oog voor het milieu

Maatschappelijk verantwoord ondernemen zetten wij graag in een breder perspectief. Ook het milieu vraagt om onze maatschappelijke aandacht. Zo is ons kantoor energieneutraal en voorzien van voldoende zonnepanelen voor onze energiebehoefte. Bovendien bieden de panelen voldoende stroom om onze hybride auto op te laden, zodat wij onze klanten kunnen bezoeken. En laat het weer het toe, of nog beter: schijnt de zon? Dan komen wij op de fiets.

 

Laat ons kennis maken NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur mij een bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×