Menu

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Gratis waardebepaling Zwolle

Gratis waardebepaling van je huis

Ben jij benieuwd wat jouw huis waard is? Denk je erover na om jouw huis misschien te verkopen of verbouwen? En wil je weten wat de actuele waarde van jouw woning is? Welke reden je ook hebt, de marktwaarde van jouw woning is veranderlijk. Bovendien kan de uitkomst hiervan meespelen in de mogelijkheden of keuze waar jij voor staat. Door onze gratis waardebepaling weet je snel en nauwkeurig wat jouw huis waard is.

Wat is mijn huis waard?

Om een goed antwoord op deze vraag te kunnen geven, bieden wij jou graag een vrijblijvende en gratis waardebepaling aan. Door jouw woning in Zwolle of omliggende regio door ons te laten waarderen, wordt de mogelijke opbrengst in één oogopslag inzichtelijk. Bovendien omschrijven wij direct de nog te nemen stappen naar de ideale verkoopprijs van jouw huis. Is er bijvoorbeeld achterstallig onderhoud dat aandacht nodig heeft? Of zijn er zaken die makkelijk aangepast kunnen worden om de waarde te verhogen? Dan lichten wij dit graag aan jou toe. Wij zetten ons in om ervoor te zorgen dat jij klaar bent voor de volgende stap.

Waardebepaling van jouw huis in drie stappen

Voor een compleet beeld van onze waardebepaling van jouw woning in Zwolle en omgeving, hebben wij onze aanpak opgesplitst in drie stappen:

Stap 1: Kennismaking

Bij Voorst Makelaardij hechten wij veel waarde aan de juiste en een persoonlijke klik. Zodra wij jouw aanvraag voor een gratis waardebepaling ontvangen, nemen wij contact met jou op. Samen nemen we telefonisch jouw wensen door en plannen we een afspraak in. Daarbij houden we rekening met een voor jouw passend moment, eventueel zelfs ’s avonds of in het weekend.

Stap 2: Locatie bezoek

Een goede waardebepaling van jouw woning is volgens ons niet mogelijk vanaf afstand. Daarom komen wij ook voor een vrijblijvende en gratis waardebepaling graag bij jou thuis langs. We doorlopen samen de woning en bespreken eventuele aandachtspunten. Daarbij houden we vast aan onze actuele kennis van de woningmarkt en hebben wij gegevens van jouw woning op zak. Ook horen we graag waarom jij een gratis waardebepaling wenst, zodat we weten voor welke keuze jij staat.

Stap 3: Waardebepaling en verkoopadvies

Tijdens ons locatie bezoek geven wij veelal al een richtprijs voor de waarde van jouw woning. Na afloop van ons bezoek ontvang je binnen drie werkdagen ons gedegen advies over de huidige marktwaarde. Ook staan wij stil bij de verkoopmogelijkheden van jouw woning. We sluiten ons advies af met gemakkelijk aan te passen verkooptips voor de waarde vergroting van jouw woning.

Vraag een GRATIS waardebepaling aan

Is een waardebepaling gelijk aan een taxatie?

Nee, onze gratis waardebepaling is niet gelijk aan de taxatie van jouw woning. De gratis waardebepaling kun je alleen gebruiken wanneer je benieuwd bent naar de mogelijke verkoopprijs van jouw huis. De gratis waardebepaling is niet geldig voor de aanvraag van een hypotheek of het bepalen van de woningwaarde bij scheiding. Hiervoor heb je een gevalideerd taxatierapport nodig.

Heeft onze gratis waardebepaling jou overtuigd?

Hebben wij jou verder geholpen in de te maken keuze? En wil jij jouw huis in Zwolle of omliggende regio, na onze gratis waardebepaling verkopen? Dan ga je op zoek naar de juiste makelaar.  Het kiezen van de juiste makelaar is een zeer persoonlijke keuze. Waar de ene verkoper veel waarde hecht aan de hoogste verkooprijs, is voor een ander nét dat stapje extra belangrijk(er). Bij Voorst Makelaardij garanderen wij een aantrekkelijke presentatie en optimale promotie. Wij gaan vol enthousiasme aan de slag om de verkoop van jouw woning in Zwolle te realiseren. Wij zorgen voor zowel een goede prijs, als een groot succes én zetten graag een extra stapje om het succes te vergroten!

 

Laat jouw huis gratis waarderen Vul hiernaast je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

Wij helpen jou graag op weg met een gratis, vrijblijvende waardebepaling.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×