Menu

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Over Voorst Makelaardij

Makelaar in Zwolle met oog voor jou

Een makelaar in Zwolle die doet je verwacht, maar dan nog een stapje extra zet. Dan ben je bij  Voorst Makelaardij aan het juiste adres. Als makelaar in Zwolle en omliggende regio hebben wij oog voor jou en jouw wensen. Volgens ons is de aan- of verkoop van jouw huis namelijk meer dan alleen een zakelijke transactie. Wij zorgen voor jouw nieuwe (t)huis en waarborgen een goede (ver)koop van jouw woning.

Makelaar in Zwolle met oog voor detail

Onze makelaar Monja Scholing is één van de eerste gecertificeerde verkoopstylisten in Zwolle. Ook makelaar Riët Doldersum heeft een opleiding in en ruime ervaring met interieurstyling. Daarom richten wij ons niet alleen op de praktische kanten van de verkoop. Wij hebben oog voor detail en laten dit terug komen in jouw woningpresentatie op het internet. Onze ervaring met het stylen van een woning levert een grote meerwaarde voor de verkoop op. Wij werken op een verfrissende manier met uitstekende foto’s en zorgen zo voor een zo groot mogelijk bereik.

Makelaar in Zwolle met een persoonlijke aanpak

Voor ons is een transparant verkoopproces vanzelfsprekend. Wij denken altijd met je mee in jouw persoonlijke situatie, wensen en mogelijkheden. Wij zullen altijd jouw zaken in de puntjes verzorgen. Vanaf onze eerste kennismaking tot en met de overdracht bij de notaris. Resultaatgericht, maar met een moderne, betrokken en vooral persoonlijke aanpak. Bij ons ben je verzekerd van één contactpersoon en makelaar die van al jouw zaken op de hoogte is.

Waarom je huis in Zwolle verkopen via Voorst Makelaardij?

Voorst Makelaardij is aangesloten bij brancheorganisatie VBO. Bovendien staan wij als gecertificeerd makelaar-taxateur ingeschreven in het makelaarsregister SCVM, VastgoedCert en het Nederlands Register voor Taxateurs (NRVT). Dit biedt vertrouwen, net als de vele positieve reviews die wij van eerdere verkopers hebben mogen ontvangen. Wij komen onze afspraken na en bieden vooraf duidelijkheid over de financiën voor de aan- of verkoop van jouw woning. Ons doel is jouw tevredenheid!

Maak kennis met de makelaar-taxateurs, fotograaf en marketeer van Voorst makelaardij in Zwolle

Achter Voorst Makelaardij gaat een enthousiast team schuil. Wij voeren heel bewust geen groot woningbestand, maar richten ons volledig op jouw woning. Deze focus op jouw woning zorgt voor een succesvolle verkoop van jouw woning met een goed resultaat / bod. Zijn wij een makelaar naar jouw hart? Neem dan gerust contact met ons op. Klik op onze foto voor persoonlijke informatie over ons!

Voorst Makelaardij - Monja Scholing
Voorst Makelaardij - Riët Doldersum
Ron Logher - Vastgoedfotograaf
Bianca van Felius - Online marketeer
Leer Voorst Makelaardij persoonlijk kennen Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking

Wij leren jou heel graag persoonlijk kennen om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen. Dat beperken we niet tot strikte kantoortijden, maar kan bij ons ook in de avonduren of op zaterdag. Wij maken graag tijd voor jou vrij.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×