Menu

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Bezichtiging aanvragen?

Reageer via de link op onze website

Beukenallee 40 Zwolle

Specificaties:

Vraagprijs: € 750.000,- kosten koper

  • Plaats: Zwolle
  • Postcode: 8041AW
  • Wijk: Veerallee
  • Woonoppervlakte: 164 m2
  • Perceeloppervlakte: 315 m2
  • Inhoud: 633 m3
  • Bouwjaar: 1928

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving Beukenallee 40 Zwolle

Op dit huis wordt u toch op slag verliefd. Achter de voorgevel gaat een verrassend ruim huis schuil!

In buurtschap Spoolde staat, aan de prachtige groene Beukenallee, deze mooi verbouwde 2^1 kap woning. Hier woont u buitenaf maar toch op steenworp afstand van de binnenstad. In 2018 is de  woning ingrijpend verbouwd, er is een nieuwe zijvleugel en uitbouw met woonkeuken aangebouwd. De  woning is daardoor zeer geschikt voor kantoor aan huis of te gebruiken als levensloopbestendig huis met slapen op de beneden verdieping.

Indeling van deze prachtige woning.

Begane grond: Via de speciaal op maat gemaakte nieuwe voordeur komt u binnen in de hal met de originele granito vloer. Hier bevindt zich de meterkast, trapopgang naar boven en de toegang naar de woonkamer. De ruime woonkamer is sfeervol ingericht met een open haard omlijst met een marmeren schouw en massief eiken vloerdelen. Vanuit de woonkamer is ook de praktische en ruime provisiekelder met stahoogte te bereiken. In 2018 is de woning volledig gemoderniseerd en uitgebouwd. Er is een prachtige woonkeuken uitgerust met een kookeiland en een lichtstraat met elektrisch bedienbare zonwering. De ruimte wordt verwarmd met vloerverwarming en natuurlijk mogen de openslaande tuindeuren naar de prachtige achtertuin niet ontbreken. Vanuit de woonkeuken kom je in de aangebouwde zijvleugel, met massief eiken balkenconstructie, die nu in gebruik is als kantoor. Deze ruimte is ook zeer geschikt als slaapkamer of een atelier. De Franse kasteeldeuren in de woonkeuken geven toegang tot de verwarmde bijkeuken en berging. In de andere zijvleugel is een 2e  bijkeuken, met witgoedaansluitingen, toilet en badkamer. De luxe badkamer (2011) heeft een inloopdouche met stortdouche, een granieten wastafelmeubel en een luxe whirlpool. Zittend in bad is er goed zicht op de prachtig aangelegde achtertuin.

1e verdieping: Op de eerste verdieping zijn er twee ruime slaapkamers en een toilet(2018). De grootste slaapkamer is aan de voorzijde van de woning, deze is over de volle breedte van de woning en heeft 2 praktische inbouwkasten. Voorheen waren dit 2 slaapkamers, omdat de originele deuren nog aanwezig zijn is dit weer makkelijk te herstellen door het plaatsen van een wand. De kamer aan de achterzijde is nu ingericht als kastenkamer met op maat gemaakte vaste kasten.

Tuin: In de fraaie en onder architectuur aangelegde achtertuin heeft u volop privacy. De keramische tegels in combinatie met de cortenstaal  borderbakken en het verlichtingsplan maken het tot een sfeervol geheel. De tuin is gelegen op het noord-oosten en door de diepte van 23 meter vindt u altijd een plekje in de zon of schaduw. Achter in de tuin is een fraaie houten overkapping gebouwd met een infrarood heather, een heerlijke plek voor lange avonden buiten. Voor het tuingereedschap en de kussens is er een extra berging.  Onder de overkapping is een uitgang naar het besloten grasveld achter de woning.

Kortom, ervaar het gevoel van deze woning en kom kijken!

Bijzonderheden:

  • Bouwjaar 1928 / 2018
  • Vloer, dak en spouwmuur isolatie
  • CV ketel Intergas (2018)
  • Kantoor/ atelier/ slaapkamer op begane grond
  • Levensloopbestendig wonen
  • Gehele woning met veel luxe afgewerkt!

Locatie

Laat ons kennis maken NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur mij een bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×