Menu

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Thomas a Kempisstraat 153 Zwolle

Specificaties:

Vraagprijs: € 159.000,- kosten koper

  • Plaats: Zwolle
  • Postcode: 8022AA
  • Wijk: Dieze
  • Woonoppervlakte: 77 m2
  • Perceeloppervlakte: 60 m2
  • Inhoud: 258 m3
  • Bouwjaar: 1925

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving Thomas a Kempisstraat 153 Zwolle

Wij starten de verkoop van deze woning met een OPEN HUIS op vrijdag 12 oktober tussen 16.00 uur en 17.30 uur en zaterdag 13 oktober tussen 11.00 uur en 12.30 uur.
Aan de Thomas á Kempisstraat 153 dicht bij de binnenstad staat deze mooie stadswoning. De woning is 45 jaar met veel liefde bewoond door de huidige verkoper maar zij wil graag haar geliefde plek overdragen aan de volgende bewoner. Ben jij handig en zie jij het zitten om deze woning op te knappen en geheel naar eigen zin maken? Kom dan zeker kijken!
Deze woning uit 1925 is door de jaren heen wel onderhouden en een aantal jaren geleden voorzien van een nieuw (geïsoleerd) dak en gedeeltelijk voorzien van een betonnen vloer. Verder is deze woning bijna geheel voorzien van isolatieglas. Maar afgezien daarvan moet nagenoeg alles worden aangepakt; de keuken, de badkamer, de plafonds, het aanbrengen van een centrale verwarming enz.
Indeling
Begane grond: Via de voordeur komt u in de hal met toilet en de deur naar woonkamer en keuken. De woonkamer wordt verwarmd met gaskachel en heeft grote ramen (dubbel glas) aan de voor en achterzijde. Aan de achterzijde is de deur naar het achter halletje met de trap naar boven en de toegang tot de bijkeuken met de CV ketel (2015) voor warm water en de wasmachine aansluiting. Ook is hier de deur naar de tuin.
1e verdieping: Via de vaste trap komt u op de overloop met gelijk de toegang tot de badkamer en 3 slaapkamers. In de slaapkamer achter is nog een grote bergkast bereikbaar.

Tuin: Via de bijkeuken komt u in de tuin met achteringang. De tuin is deels eigen grond en het achterste gedeelte is nog eigendom van de gemeente maar is al minimaal 35 jaar in gebruik. Via de achteringang in de tuin komt u op een grote parkeerplaats waar u de auto gratis kunt parkeren.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 1925
– Bijna gehele woning dubbel glas (geluiddempend aan de voorzijde)
– CV ketel Intergas 2015 (warm water)
– Bouwkundig rapport aanwezig
Er moet een hoop gebeuren aan deze woning, maar dan woon je wel op een super plek aan de Thomas á Kempisstraat.

Locatie

Laat ons kennis maken NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur mij een bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×