Menu

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Bianca van Felius – Online marketing specialist

Maak kennis met Bianca van Felius – RUMR Marketing

“Data en de online tools gebruiken om bedrijven te helpen met het behalen van hun doelstellingen. Met deze grondslag ben ik in 2017 begonnen met mijn eigen freelance bedrijf. De snelle ontwikkelingen zorgen dat MKB bedrijven genoodzaakt zijn om ‘iets’ met online marketing te doen, maar ze hebben geen personeel die dit kan doen voor hen. Dat is mijn flexibele hulp en ondersteuning die ik deze MKB bedrijven biedt. Vanaf 2020 werk ik nauw samen met Monja & Riët van Voorst Makelaardij. Een samenwerking waar we allemaal veel plezier in hebben en waar we samen goede resultaten mee boeken!

Onderscheidend vermogen

Het onderscheidende vermogen van bedrijven is steeds minder. Ze nemen een dienst af bij een specialist in bijv. vastgoed, met als gevolg dat alle makelaars dezelfde strategie hebben. Juist vanuit mijn achtergrond als merkbouwer (in loondienst) weet ik dat het belangrijk is om onderscheidend te zijn. Daarom is Voorst Makelaardij ook de enige makelaar waar ik mee samenwerk. Mijn aanpak is uniek en dat zorgt ervoor dat Monja & Riët een heel eigen gezicht hebben op het internet.

Ieder huis en iedere verkoper is anders

Deze visie van Voorst Makelaardij sluit naadloos aan op mijn eigen bedrijfsstrategie. De unieke aanpak qua online marketing van Voorst Makelaardij zorgt dat wij de juiste koper vinden voor de woning die jij te koop hebt staan. Door op te vallen via de eigen strategische “Voorst-manier” weten mensen ons én ons aanbod te vinden en kunnen wij de verkopende partij koppelen aan potentiële kopers voor de woning.”

Bianca van Felius
Online Marketing voor Voorst Makelaardij

Meer weten over Voorst makelaardij?

Bekijk ons woning aanbod! Meer weten over onze online marketeer? Bekijk haar website: https://rumrmarketing.nl/

Ook jouw woning snel en goed verkopen? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking

Heb jij een vraag of wil jij een afspraak maken? Bel ons gerust of stuur een bericht. Wij laten altijd snel van ons horen.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×