Menu

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Gratis waardebepaling van je huis

Bent u toe aan een nieuwe woonomgeving, heeft u uw droomhuis gevonden, denkt u er over na om uw huis te verkopen of bent u benieuwd wat de waarde van uw woning is? Welke reden u ook heeft, de marktwaarde van uw woning is veranderlijk en kan meespelen in de mogelijkheden of keuze waar u voor staat.

Om u daarbij te helpen biedt Voorst Makelaardij u de mogelijkheid om een geheel vrijblijvende, gratis waardebepaling van uw woning in Zwolle te laten uitvoeren. Zo wordt de opbrengst van uw woning en de eventuele nog te nemen stappen voor de ideale vraagprijs in één oogopslag inzichtelijk en bent u klaar voor de volgende stap.

Ontdek in drie stappen de waarde van uw woning

  1. Kennismaking: Bij Voorst Makelaardij hechten wij veel waarde aan de juiste klik. Daarom begint de verkoop van uw woning met een kennismaking en een gratis, geheel vrijblijvende waardebepaling.
  2. Locatie bezoek: Met actuele kennis van de woningmarkt en alle gegevens van uw woning (bouwjaar, ligging, grootte, afwerking en onderhoudsstaat) op een rijtje bezoekt makelaar Monja Scholing uw woning op een voor u passend moment, eventueel zelfs ’s avonds of in het weekend.
  3. Verkoopadvies: Tijdens ons locatie bezoek geven we veelal al een richtprijs voor de verkoop van uw woning af. Na afloop van ons bezoek ontvangt u binnen drie werkdagen ons gedegen advies over de huidige marktwaarde en verkoopmogelijkheden van uw woning. Ook nemen we daarin gemakkelijk aan te passen verkooptips voor de waarde vergroting van uw woning mee.

Vraag vandaag nog uw gratis waardebepaling aan

Let op: een gratis waardebepaling is niet gelijk aan de taxatie van uw woning en niet geldig voor de aanvraag van een hypotheek of het bepalen van uw woningwaarde bij scheiding.

Huis verkopen in Zwolle

Voordat u start met de verkoop van uw huis, is het van belang de geschikte makelaar te vinden. Waar de één veel waarde hecht aan de hoogste verkoopprijs, is voor de ander een aantrekkelijke presentatie, optimale promotie en nét dat stapje extra belangrijk(er). Voorst Makelaardij gaat vol enthousiasme aan de slag om de verkoop van uw woning in Zwolle op zowel prijs- als inhoudelijk niveau tot een groot succes te brengen!

Wij helpen u graag aan een gratis, vrijblijvende waardebepaling. Vul bovenstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

GRATIS WAARDEBEPALING AANVRAGEN Vul hiernaast je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op

Heb jij een andere vraag of wil jij een afspraak maken? Bel mij gerust of stuur een bericht. Ik laat snel van mij horen.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×