Menu

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Huis kopen in Aalanden Zwolle

Wil jij dichtbij de binnenstad van Zwolle wonen met een dorps gevoel? Dan is de wijk Aa-landen in Zwolle voor jou dé wijk om op woningjacht te gaan. Aa-landen is één van de groenste wijken van Zwolle en een geliefde woonwijk voor zowel jong als oud. Opvallend veel bewoners blijven in deze prachtige wijk wonen eens ze hier een woning gekocht hebben.

Het wijdse gevoel van de Aa-landen

Dwars door de Aa-landen loopt een groene zone. In de Zwolse volksmond is deze groene zone ook wel beter bekend als de groene vinger. Met uiteraard een prachtige ontsluiting naar de Westerveldse Aa en de Wijde Aa. Dit maakt de wijk tot een heerlijke wijk om te wandelen en een perfecte wijk voor jong en oud. Ruimte en groene omgeving in een stadse omgeving.

Alles wat je nodig hebt vind je in de wijk

De wijk Aa-landen in Zwolle is voorzien van alle gemakken. Goede basisscholen, de Middelbare school het Meander College en ook het Gymnasium Celeanum bevinden zich allemaal in deze mooie Zwolse wijk. Dit maakt de wijk enorm geliefd bij ouders van kinderen. Alle faciliteiten binnen loopafstand. Tevens is er een uitgebreid (overdekt) winkelcentrum voorzien van alle winkels die je nodig hebt én een eigen bibliotheek, maar ook een wijkboerderij, woonzorgcentrum de Rivierenhof én diverse sociale verenigingen. De Stichting Wijkgemeenschap Aa-landen is één van de organisaties waar je als inwoner van deze wijk zeker mee te maken zult krijgen. Zij organiseren gedurende het hele jaar diverse activiteiten in de wijk zoals het jaarlijkse ‘Huttendorp’.

Wil jij alle gemakken van de stad in handbereik? Maar wil je wel een dorps gevoel? Bekijk dan alle koopwoningen van Voorst Makelaardij in de Aa-landen of bekijk ons gehele woningaanbod in Zwolle.

Contact over woningen in Westenholte Wij helpen met je zoekvraag

Op zoek naar een koopwoning in de Aa-landen Zwolle? Neem contact met ons op en wij helpen je graag.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×