Menu

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Huis kopen in Holtenbroek Zwolle

Holtenbroek is niet alleen een groene wijk met veel parken en speelveldjes, er wonen ook veel mensen van verschillende komaf, leeftijden en gezinssamenstellingen. Dit zorgt voor een levendig en divers gevoel in de wijk met exotische winkeltjes bij het winkelcentrum, uiteraard afgewisseld met de bekende supermarkt en winkelketens. Wil jij dus een huis kopen in de wijk Holtenbroek? Bekijk dan zeker ons aanbod in deze diverse en dynamische wijk van Zwolle.

Holtenbroek de hernieuwde wijk van Zwolle

De afgelopen jaren heeft de gemeente Zwolle de wijk Holtenbroek enorm vernieuwd. Oude flats zijn grotendeels vervangen door nieuwe en moderne gezinswoningen en het nieuwe Deltion College is de blikvanger bij de entree van de wijk. Middenin de wijk is het gezellige wijkcentrum dé ontmoetingsplek voor de wijkbewoners zodat jij ook snel met je buurtgenoten in contact kunt komen. Het grootste voordeel van een huis kopen in Holtenbroek? De geweldige ontsluiting met de A28 en bereikbaarheid van de binnenstad. Binnen 5 minuten ben jij met je auto op de snelweg onderweg naar elders en binnen 10 minuten fietsen sta jij in de bruizende binnenstad van Zwolle

Alles wat je nodig hebt vind je in de wijk

Deze wijk in Zwolle is voorzien van alle gemakken. Diverse basisscholen, de Middelbare school het Capellen College en de MBO Deltion bevinden zich allemaal in deze mooie Zwolse wijk. Dit maakt de wijk enorm geliefd bij ouders van kinderen. Alle faciliteiten binnen loopafstand. Holtenbroek heeft ook een gezellig winkelcentrum met plein, een kinderboerderij en natuurlijk een prachtige locatie dichtbij het zwarte water.

Wil jij alle gemakken van de stad in handbereik? Bekijk dan alle koopwoningen van Voorst Makelaardij in de Holtenbroek of bekijk ons gehele woningaanbod in Zwolle.

Contact over woningen in Westenholte Wij helpen met je zoekvraag

Op zoek naar een koopwoning in Holtenbroek Zwolle? Neem contact met ons op en wij helpen je graag.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×