Menu

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Huis kopen in Zwolle Zuid

Zwolle-Zuid is een zeer breed begrip en is de verzamelnaam voor een grote wijk met meerdere deelwijken zoals o.a. Ittersum, Schelle, Schellerlanden, Gerenlanden en Gerenbroek. Langere tijd werd er niet gebouwd door Zwolle omdat de wijk door enkele spoorwegen is gescheiden. Toch werd in 1979 gestart met de bouw van deze mooie wijk in Zwolle evenals diverse ontsluitingswegen naar de binnenstad. Diverse tunnels evenals de bekende IJsselallee zijn dé manier om met de auto in de wijk en in de stad te komen.

Fijn wonen in Zwolle-Zuid

Het winkelcentrum van Zwolle-Zuid is zeer uitgebreid, je zult alles wat je nodig hebt vinden in het grote winkelcentrum in de wijk. Maar de wijk onderscheidt zich ook door een uitgebreid aanbod van scholen, parken en sportfaciliteiten. Dé Hogeschool van Zwolle “Windesheim” is ook gevestigd in Zwolle Zuid, evenals diverse middelbare scholen én basisscholen. Dit maakt dat de wijk ook voor gezinnen met jonge en oudere kinderen erg interessant is.

Kom wonen in Zwolle-Zuid

Wil jij alle gemakken van de stad in handbereik en wonen in deze prachtige wijk in Zwolle? Bekijk dan alle koopwoningen van Voorst Makelaardij in de Zwolle-Zuid op deze pagina of bekijk ons gehele woningaanbod in Zwolle.

Contact over woningen in Zwolle-Zuid Wij helpen met je zoekvraag

Op zoek naar een koopwoning in Zwolle-Zuid? Neem contact met ons op en wij helpen je graag.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×