Menu

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Huis kopen in De Veerallee (Zwolle)

De wijk Veerallee is ontstaan in de vorige eeuw, dat is nog goed te zien aan de schitterende monumentale panden. Deze huizen zijn veelal ontworpen met de typische stijlkenmerken van de Jugendstil. In de wijk Veerallee staan veel karakteristieke woningen in deze stijl. In deze prachtige authentieke wijk staan veel karakteristieke woningen in deze stijl maar ook jaren dertig woningen en mooie nieuwbouwwoningen zijn te vinden in deze wijk van Zwolle.

De straat Veerallee ligt gedeeltelijk over de Willemsvaart, die onder de grond aansluit op de stadsgracht. De straat parallel aan de Nieuwe Veerallee heet dan ook Willemsvaart in Zwolle.

Er is veel groen in deze Zo staan er flink wat herinneringsbomen op het Frederiksplein, dat door de bewoners als het hart van de wijk wordt ervaren. Aan de rand van de wijk ligt het mooie Prins Clauspark.

De afgelopen jaren is de wijk uitgebreid woningen in Prinsenpoort. Deze naam sluit mooi aan bij de straatnamen waar Veerallee om bekend staat zoals Prinses Julianastraat en Koning Willem Alexanderstraat.

De wijk Veerallee ligt centraal in Zwolle

De bruisende binnenstad en het trein station van Zwolle liggen op loopafstand en ook uitvalswegen en de op en afritten zijn dichtbij. Aan de Willemsvaart ligt tevens het park Dinoland en de scholengemeenschap “Carolus Clusius college” ook basisscholen en kinderopvang zijn er voldoende. Ook naar de grootste supermarkt van Zwolle “De Jumbo Veemarkt” kan je lopend naar toe.

Wil je ook wonen in de wijk Veerallee (Zwolle)

Wil jij alle gemakken van de stad in handbereik en wonen in deze prachtige wijk in Zwolle? Bekijk dan alle koopwoningen van Voorst Makelaardij in De Veerallee op deze pagina of bekijk ons gehele woningaanbod in Zwolle.

Laat ons kennis maken NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur mij een bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×