Menu

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Hypotheek

Hypotheek afsluiten? Voorst Makelaardij helpt graag verder

Terwijl de één al jaren een hypotheek heeft bij dezelfde bank, stapt een ander zo vaak mogelijk over. De juiste hypotheek afsluiten is een vak apart. Sterker nog: er is zoveel mogelijk, dat je al gauw door de bomen het bos niet meer ziet. Voorst Makelaardij staat in de regio Zwolle bekend als een makelaar met lovende recensies. Het financiële advies voor de door ons verkochte woningen laten wij echter graag aan experts over.

Hypotheek advies

Betekent dat dan dat wij jou laten zwemmen in de vijver met vele aanbieders? Zeker niet! Natuurlijk helpen wij jou graag op weg en brengen wij jou in contact met een hypotheekadviseur uit ons netwerk. Wij kiezen er bewust voor om met meerdere hypotheekverstrekkers samen te werken. Op basis van jouw voorkeuren, wensen en eventuele eerdere hypotheek brengen wij jou graag in contact met een hypotheekadviseur.

Hypotheek afsluiten

De aankoop van een nieuwe woning en het afsluiten van een hypotheek gaan hand in hand. Door onze actuele kennis over de woningmarkt, zijn wij als geen ander in staat om scherp voor jou te onderhandelen. Zo weet jij zeker dat jij niet teveel voor een woning betaalt.

Voor het afsluiten van een hypotheek werkt dit niet anders. Wij snappen als geen ander dat jij de juiste hypotheek tegen de meest gunstige voorwaarden wilt afsluiten. Het werkt voor jou dan ook wel zo prettig als wij goed samenwerken met jouw hypotheekadviseur. Wij kiezen er daarom bewust voor om als makelaar onafhankelijk te zijn en blijven. Zo kunnen wij jou altijd de best mogelijke opties voor jouw persoonlijke situatie aanbieden.

Samenwerkingspartners voor een hypotheek

Wij werken geregeld samen met verschillende hypotheekadviseurs en -verstrekkers. Wij verwijzen jou graag door naar een hypotheekadviseur die verschillende hypotheken naast elkaar legt. Hierdoor ben jij in staat om de hypotheek met de beste voorwaarden en meest scherpe rente te kiezen. Jij kunt vertrouwen op de hypotheekadviseurs die wij aanbevelen. Als geen ander weten zij namelijk deze lening voor een lange termijn perfect af te stemmen op jouw persoonlijke situatie.

Persoonlijk advies

Ben jij op zoek naar het juiste advies, passend bij jouw persoonlijke situatie? En wil jij graag een hypotheek afsluiten tegen de meest gunstige voorwaarden en rente? Laat Voorst Makelaardij jou helpen. Door onze langdurige samenwerking met verschillende hypotheekadviseurs kunnen wij jou koppelen aan een geschikte aanbieder. Wanneer jij hieronder jouw gegevens achter laat, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Zet de stap naar je nieuwe woning Informeer vrijblijvend naar onze diensten

Heb jij een vraag of wil jij een afspraak maken? Bel ons gerust of stuur een bericht. Wij laten altijd snel van ons horen.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×