Menu

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Gratis Woningwaarde Check - Verkoopplannen?

Vraag een woningwaarde check aan.

Makelaar Wipstrik

Wipstrik is volgens de wijkbewoners een prettige wijk om te wonen. Dit komt uit een Buurt-voor-Buurtonderzoek van gemeente Zwolle. Deze mooie wijk ligt dichtbij de binnenstad, Park Weezenlanden én ook het ziekenhuis is om de hoek. Deze zeer gevarieerde wijk kenmerkt zich door veel soorten woningen. Van nieuwbouw tot juist oudere bouw kan iedereen een woning vinden die bij zijn of haar smaak past.

Huis verkopen in Wipstrik

Woon jij in Wipstrik en wil jij je woning verkopen? Dan kijken we graag naar de unieke verkoopeigenschappen van jouw woning én naar de interessante eigenschappen van de wijk die bij jouw kopers aanslaan. Denk aan de aanwezigheid van het openlucht zwembad van Zwolle, PEC Zwolle, uitvalswegen naar de A28 en de binnenstad die dichtbij is. Wij kiezen bij de verkoop van jouw woning altijd een persoonlijke aanpak. Bij ons ben je geen nummer, want wij aanvaarden maximaal 4 woningen per week. Door deze exclusiviteit hebben wij alle focus en aandacht voor de woningen die wij mogen verkopen.  Wil jij kijken of je een klik hebt met ons als makelaar? Neem contact met ons op voor een gratis waardebepaling en ontdek of onze aanpak bij jou past!

Ook voor taxaties van jouw woning

Wil je liever niet verhuizen, maar wil jij jouw huis verbouwen? En heb je hiervoor een taxatierapport nodig? Neem dan contact met ons op. Wij hebben al vele woningen getaxeerd en kunnen deze NWWI taxatie ook voor jou uitvoeren zodat jij de financiering van de verbouwing kunt regelen.

Bekijk hieronder woningverkopers die je zijn voorgegaan in hun keuze voor de makelaars van Voorst Makelaardij in Zwolle

Laat ons kennis maken NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur mij een bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×