Voorst Makelaardij is ook dé makelaar voor Zwolle-Zuid. Vijf jaar lang woonde makelaar Monja Scholing in deze vertrouwde wijk voor iedereen. Met meer dan 30.000 inwoners is Zwolle-Zuid de grootste wijk van Zwolle. Een wijk met veel groen en een wandeling langs de IJssel of fietstocht in het buitengebied op steenworp afstand.

Oude buurtschappen

In Zwolle-Zuid zijn tussen de nieuwbouwwoningen nog altijd oude woningen en boerderijen van de voormalige buurtschappen Ittersum en Schelle te vinden. Buurtschappen die vroeger aan de zuidkant van de stad lagen, maar nu volledig door deze wijk zijn omsloten. Hun aanwezigheid vormt voor met name oudere bewoners een mooie verbinding met het verleden.

Voor iedereen

Als gezegd is Zwolle-Zuid een wijk voor iedereen. Voor kinderen zijn er volop scholen, speelplekken, sportgelegenheden, een wijkboerderij en jongerencentrum. Ouderen voelen zich thuis in één van de verzorgingshuizen. In het hart van de wijk wonen mensen met een beperking in De IJsselbolder. De wijkcentra en het moderne winkelcentrum maken de wijk compleet.

Goed bekend

Voorst Makelaardij is goed bekend met Zwolle -Zuid, wat de (ver)koop van uw woning alleen maar ten goede komt. Verder garandeert Monja een vast contactpersoon, persoonlijke begeleiding en optimale bereikbaarheid, ook buiten kantoortijden. Bij Voorst Makelaardij is de (ver)koop van uw woning in goede handen.