Menu

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Gratis Woningwaarde Check - Verkoopplannen?

Vraag een woningwaarde check aan.

Makelaar Zwolle Zuid

Voorst Makelaardij: Thuis in Zwolle-Zuid

Voorst Makelaardij is ook dé makelaar voor Zwolle-Zuid. Één van onze makelaars Monja Scholing woonde vijf jaar lang in de Vlinderbuurt in deze mooie Zwolse wijk. Ook onze makelaar Riët is geregeld te vinden in deze gezellige wijk in Zwolle en kent de ins- & outs waardoor jouw woning altijd in goede handen is bij de makelaars van Voorst Makelaardij. Jouw woning in Zwolle-Zuid wordt namelijk beter verkocht als er een makelaar achter staat die jouw wijk door en door kent.

Oude buurtschappen

Met meer dan 30.000 inwoners is Zwolle-Zuid één van de grootste wijken van Zwolle. Een wijk met veel groen en een wandeling langs de IJssel of fietstocht in het buitengebied op steenworp afstand. In Zwolle-Zuid zijn tussen de nieuwbouwwoningen nog altijd oude woningen en boerderijen van de voormalige buurtschappen Ittersum en Schelle te vinden. Buurtschappen die vroeger aan de zuidkant van de stad lagen, maar nu volledig door deze wijk zijn omsloten. Hun aanwezigheid vormt voor met name oudere bewoners een mooie verbinding met het verleden.

Voor iedereen
Als gezegd is Zwolle-Zuid een wijk voor iedereen. Voor kinderen zijn er volop scholen, speelplekken, sportgelegenheden, een wijkboerderij “De Schellerhoeve” en jongerencentrum. Ouderen voelen zich thuis in één van de verzorgingshuizen. In het hart van de wijk wonen mensen met een beperking in De IJsselbolder. De wijkcentra en het moderne winkelcentrum maken de wijk compleet.

Goed bekend
Voorst Makelaardij is goed bekend met Zwolle-Zuid, wat de (ver)koop van uw woning alleen maar ten goede komt. Verder garandeert Voorst Makelaardij een vast contactpersoon, persoonlijke begeleiding en optimale bereikbaarheid, ook buiten kantoortijden. Bij Voorst Makelaardij is de (ver)koop van jouw woning in goede handen.

Nieuwsgierig naar welke woningen wij in Zwolle-Zuid reeds met succes verkocht hebben? Bekijk hieronder alle woningen.

Wij staan voor jou klaar Informeer vrijblijvend naar onze diensten

Heb jij een vraag of wil jij een afspraak maken? Bel ons gerust of stuur een bericht. Wij laten altijd snel van ons horen.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×