Menu

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Makelaar Zwolle Zuid

Voorst Makelaardij: Thuis in Zwolle-Zuid

Voorst Makelaardij is ook dé makelaar voor Zwolle-Zuid. Vijf jaar lang woonde makelaar Monja Scholing in de Vlinderbuurt in deze vertrouwde wijk. Met meer dan 30.000 inwoners is Zwolle-Zuid de grootste wijk van Zwolle. Een wijk met veel groen en een wandeling langs de IJssel of fietstocht in het buitengebied op steenworp afstand.

Oude buurtschappen
In Zwolle-Zuid zijn tussen de nieuwbouwwoningen nog altijd oude woningen en boerderijen van de voormalige buurtschappen Ittersum en Schelle te vinden. Buurtschappen die vroeger aan de zuidkant van de stad lagen, maar nu volledig door deze wijk zijn omsloten. Hun aanwezigheid vormt voor met name oudere bewoners een mooie verbinding met het verleden.

Voor iedereen
Als gezegd is Zwolle-Zuid een wijk voor iedereen. Voor kinderen zijn er volop scholen, speelplekken, sportgelegenheden, een wijkboerderij “De Schellerhoeve” en jongerencentrum. Ouderen voelen zich thuis in één van de verzorgingshuizen. In het hart van de wijk wonen mensen met een beperking in De IJsselbolder. De wijkcentra en het moderne winkelcentrum maken de wijk compleet.

Goed bekend
Voorst Makelaardij is goed bekend met Zwolle-Zuid, wat de (ver)koop van uw woning alleen maar ten goede komt. Verder garandeert Monja een vast contactpersoon, persoonlijke begeleiding en optimale bereikbaarheid, ook buiten kantoortijden. Bij Voorst Makelaardij is de (ver)koop van uw woning in goede handen.

Wij staan voor jou klaar Informeer vrijblijvend naar onze diensten

Heb jij een vraag of wil jij een afspraak maken? Bel ons gerust of stuur een bericht. Wij laten altijd snel van ons horen.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×