Menu

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Monja Scholing Makelaar Taxateur Voorst Makelaardij

Maak kennis met Monja Scholing

“Ik ben in mijn leven al veel verhuisd en heb in verschillende steden en wijken gewoond. Als geboren Zwollenaar woonde ik onder andere in Berkum, Zwolle-Zuid, Stadshagen en nu in Westenholte. Ik ben opgegroeid in Hasselt en voel mij verbonden met beide steden. Hierdoor heb ik als makelaar maar ook privé in zowel Zwolle als Hasselt een groot netwerk.

Van verkoopstylist en vastgoedfotograaf naar makelaar

In 2008 startte ik de opleiding tot verkoopstylist en vastgoedfotograaf. Destijds was ik één van de eerste gecertificeerde verkoopstylisten van Zwolle. Na ons huis in Stadshagen te hebben verkocht, werd ik door de makelaar gevraagd bij hem langs te komen. Hij zag in mij een goede makelaar. Een prachtig compliment, wat mij ertoe zette om in 2015 de makelaarsopleiding aan de Academie voor Vastgoed te gaan volgen. In 2016 behaalde ik mijn diploma Assistent Makelaar, waarna ik in 2017 startte met de opleiding Makelaar Taxateur. Na vier jaar studeren rondde ik in 2019 ook deze opleiding bij Beroepsopleiding Makelaars met succes af. Dat maakte mijn ‘makelaars CV’ compleet. Zo kon ik mij inschrijven in de registers van SCVM en NRVT als register makelaar en taxateur.

De woningteksten die schrijf ik zelf

Het afwisselende werk van een makelaar geeft mij veel energie. Van administratieve werkzaamheden, tot bezichtigingen en klantcontact: geen dag is hetzelfde. Het schrijven van een passende en wervende tekst over de woning doe ik nog altijd zelf. Omdat ik voor het schrijven de woning al een aantal keren heb gezien weet ik wat de verkopers belangrijk vinden.

Altijd bereikbaar, ook in de avond en het weekend

Ook het (tussentijds) contact met verkopers verloopt altijd via mijzelf en nooit via een binnendienst. Ik vind het namelijk belangrijk dat zowel verkopers als kijkers te maken hebben met dezelfde persoon. Zo kunnen de lijntjes kort zijn en blijven. Hiervoor richt ik veelal met de verkopers een Whatsapp groep op, zodat ik snel kan antwoorden op vragen. Ook ’s avonds en in het weekend (want dat is dan weer mijn zwakte.. 😉)

Persoonlijke noot over Monja Scholing

Nog even over mij persoonlijk: samen met mijn man Gerwin heb ik drie kinderen: Jesse (2000), Stan (2002) en Mijke (2005). In mijn vrije tijd lees ik veel en wandel ik graag met onze hond Mylo, een bordercollie. Dat ik gek ben op dieren blijkt wel uit het feit dat we ook een pony en veulen hebben. Deze staat op stal in Wijthmen. De vakanties ga ik graag op pad met onze caravan.”

Monja Scholing
Makelaar-taxateur en eigenaar van Voorst Makelaardij

Meer weten over Voorst makelaardij?

Bekijk onze Voorst Makelaardij informatiepagina of ons woningaanbod.

Wil je contact met onze makelaar Monja? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking

Heb jij een vraag of wil jij een afspraak maken? Bel ons gerust of stuur een bericht. Wij laten altijd snel van ons horen.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×