Menu

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Riët Doldersum Makelaar Taxateur Voorst Makelaardij

Maak kennis met Riët Doldersum

“In 2008 ben ik in Zwolle komen wonen. Inmiddels woon ik sinds 2019 alweer in ons derde huis in Stadshagen. Al onze huizen in Zwolle stonden in de wijk Stadshagen. Deze wijk bevalt mij uitermate goed, al ken ik inmiddels de hele stad vanuit mijn ervaringen als makelaar-taxateur.

Stijling en presentatie van woningen

Na mijn studententijd in Amersfoort ben ik begonnen als creatief therapeut in de geestelijke gezondheidszorg. Na een tiental jaren dit werk te hebben gedaan, heb ik Interior Design and Styling aan de Hogeschool Saxion gevolgd. Na het afronden van mijn opleiding ben ik voor makelaars gaan werken als verkoopstyliste. Van styling tot woningfotografie en het uitwerken van plattegronden. Ik nam het hele presentatiegedeelte van de verkoop van een woning van hen over. Een afwisselende baan die ik combineerde met interieurontwerpen voor met name particulieren.

Van interieurontwerp en stijling naar makelaar en taxateur

Na een aantal jaren besloot ik mijn styling- en ontwerpwerkzaamheden te combineren met een makelaarsopleiding. Hierdoor werd het voor mij mogelijk om mijn eigen advies in de praktijk uit te voeren. In 2014 startte ik de opleiding en sinds 2018 ben ik register makelaar en taxateur. Ik heb vijf jaar als zelfstandig ondernemer gewerkt. Na een korte onderbreking als validatiemedewerker bij het NWWI, ben ik weer terug de makelaardij in gerold. Eerst in dienst van een makelaarskantoor, nu als partner bij Voorst Makelaardij. Een prachtige stap om zo samen met Monja, Voorst Makelaardij te laten groeien!

Eerlijk advies en reële verwachtingen

Als makelaar-taxateur vind ik het belangrijk om eerlijk advies te geven. Daarbij beperk ik mij niet alleen tot mijn ideeën over de waarde van een woning. Ik denk nog altijd graag mee in de mogelijkheden om een woning goed te presenteren. Door reële verwachtingen te creëren, schep ik geen valse hoop. Ik doe graag goed en gedegen onderzoek naar de markt- en woningwaarde. Ik hecht veel waarde aan persoonlijk, open en respectvol contact en vind het heerlijk om op pad te zijn. Al kan ik ook blij worden van momenten achter de computer hoor, bijvoorbeeld als ik taxatierapporten uitwerk.

Een persoonlijke noot over Riët Doldersum

Samen met mijn man heb ik twee zonen van 21 en 18 jaar, waarvan de jongste nog thuis woont. Ik word blij van rommelen in mijn interieur, muziek luisteren en naar concerten gaan. Zo af en toe speel ik zelf gitaar en ook zing ik graag. Door interieuradvies, tekenen en collages te maken of met een wijntje op een terras of bank te zitten, ontspan ik.”

Riët Doldersum
Makelaar-taxateur en partner van Voorst Makelaardij

Meer over ons?

Wil je graag meer te weten komen over Voorst Makelaardij! Bekijk de pagina over Voorst makelaardij!

Wil je contact met onze makelaar Riët? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking

Heb jij een vraag of wil jij een afspraak maken? Bel ons gerust of stuur een bericht. Wij laten altijd snel van ons horen.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×