Menu

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Ron Logher – Vastgoedfotograaf van Voorst Makelaardij

Maak kennis met Ron Logher

“In 2011 ben ik afgestudeerd aan de Foto Academie in Amsterdam, maar al sinds 2009 werkzaam als zelfstandig fotograaf. Als fotograaf ben ik alle aspecten van fotografie al tegengekomen. Ik ben begonnen in de commerciële mode en heb veel voor tijdschriften gewerkt. Ook heb ik meerdere campagnes gedaan voor een aantal grote merken wereldwijd. Rond 2013 werd ik gevraagd voor opdrachten waarbij interieurs centraal stonden. Dit beviel mij erg goed en zodoende ben ik in de wereld van vastgoedfotografie gerold.

Vastgoedfotografie en inmetingen van woningen

Inmiddels ben ik nu zeven jaar actief als vastgoed fotograaf. Hiernaast ben ik nog steeds werkzaam in de commerciële fotografie, maar vastgoedfotografie is mijn hoofdtak. Ik richt mij op de fotografie en het inmeten van woningen voor makelaars, bedrijfsontroerend goed en fotografie voor woningcoöperaties.

Ieder huis en iedere verkoper is anders

Vastgoedfotografie is misschien iets minder creatief dan waarvoor ik ben opgeleid, maar absoluut niet minder leuk! Ik ben een “mensen mens” en haal plezier uit de verschillende contacten en situaties die ik tegenkom als fotograaf. Geen afspraak is hetzelfde en elk huis is anders, evenals de verkopers.

De unieke verkooppunten van een woning op foto vastgelegd

Als vastgoedfotograaf moet je snel kunnen schakelen en de unieke verkooppunten van een woning kunnen herkennen. De inbreng van de verkoper en makelaar is daarbij van essentieel belang. De makelaars van Voorst Makelaardij richten zich op de verkooptechniek en styling. De verkopers vullen dit aan met kennis van de woning en de leef ervaring. Mijn creativiteit, technische kennis en het combineren van al deze punten komen samen in beeld. Dit maakt de samenwerking van ons team zo belangrijk. Samen zetten wij alles op alles, met als uiteindelijk doel een optimaal resultaat.”

Ron Logher
Vastgoedfotograaf voor Voorst Makelaardij

Meer weten over Voorst makelaardij?

Bekijk ons woning aanbod! Meer weten over onze fotograaf Ron? Bekijk zijn website: https://www.vastgoedfotografiezwolle.nl/

Ook jouw woning snel en goed verkopen? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking

Heb jij een vraag of wil jij een afspraak maken? Bel ons gerust of stuur een bericht. Wij laten altijd snel van ons horen.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×