Menu

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Taxatierapport Zwolle

Waarom een taxatie belangrijk is? Zonder gevalideerd NWWI-taxatierapport van een onafhankelijke makelaar kun jij geen hypotheek aanvragen voor de aankoop of verbouwing van jouw woning. Maar ook voor het oversluiten van een bestaande hypotheek, de financiële afwikkeling van een echtscheiding of een bezwaar tegen de door de gemeente vastgestelde WOZ waarde is een taxatierapport nodig. Daarnaast kan taxatie noodzakelijk zijn voor de verzekering of belasting.

Helder taxatierapport
Wat de reden voor het aanvragen van een taxatierapport ook is, bij Voorst Makelaardij ben jij aan het juiste adres. Als gecertificeerd en NRVT geregistreerd taxateur zijn wij aangesloten het validatie instituut het NWWI. Iedere taxatie voeren wij volgens strikte, uniforme en duidelijke richtlijnen uit. Daarmee ben jij verzekerd van een objectief en betrouwbaar taxatierapport met een heldere onderbouwing van de juiste waarde van jouw woning.

Snelle levering
Tijdens een taxatie kijken wij naar de woonomgeving en natuurlijk de staat inclusief eventuele verbeteringen en verbouwingen van jouw woning. Ook maken wij enkele foto’s. Wij werken snel, ons streven is het taxatierapport binnen twee werkdagen te leveren. Weet dat een taxatierapport voor het aanvragen van een hypotheek niet ouder mag zijn dan zes maanden en dat jij de kosten van een taxatie vaak kunt aftrekken van de belasting.

Kosten Taxatie:

Regulier gevalideerd taxatierapport volgens de laatste eisen (model 2021) met NHG/NWWI  vul het contactformulier in voor ons scherpe tarief

Toeslag opname na verbouwing  €50,00 incl. BTW

Toeslag taxeren appartementsrecht €50,00 incl. BTW

Toeslag spoedtaxatie  €50,00 incl. BTW

Nieuwbouwtaxatie €750,00 incl. BTW (hiervoor hebben we verschillende documenten nodig waaronder de bouwtekening)

Ook voor bijzondere taxaties ben je bij ons aan het juiste adres. Hiervoor spreken wij graag vooraf een vast tarief op maat af.

Wij helpen je graag aan een taxatierapport, vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op!

Laat ons kennis maken NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur mij een bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×