Met zekerheid uw nieuwe woning kopen

Denkt u uw droomhuis gevonden te hebben? Vertrouw dan van de eerste bezichtiging tot en met de sleuteloverdracht op de persoonlijke aankoopbegeleiding van Voorst Makelaardij. Ik kijk met een objectieve en kritische blik naar de woning en weet met mijn actuele kennis van de woningmarkt altijd scherp te onderhandelen, zodat u van een goede koop verzekerd bent.

Vragen bij aankoop

Een nieuw huis zoekt u natuurlijk zelf op websites als Funda en Jaap, maar hoe moet het verder als u uw droomhuis gevonden lijkt te hebben? Waar moet u tijdens een bezichtiging op letten? Komen de vraagprijs en waarde wel overeen? Hoe haalt u het meest uit de onderhandelingen? En wat moet er allemaal geregeld worden? Voorst Makelaardij kent de antwoorden op deze en andere vragen.

Onze aankoopstrategie

Als de woning na een eerste bezichtiging nog altijd goed voelt, gaan wij samen terug. Op basis van uw woonwensen laat ik de (on)mogelijkheden van de woning zien. Ik doe onderzoek naar de staat, waarna wij samen de aankoopstrategie bepalen. Na geslaagde onderhandelingen controleer ik het voorlopige koopcontract om tot slot de eindinspectie en overdracht bij de notaris te begeleiden.

Goede investering

Als aankoopmakelaar behartig ik uitsluitend uw belangen, wat zich onder andere uit in scherpe onderhandelingen met actuele kennis van de lokale woningmarkt als uitgangspunt. Zo verdient de aankoopbegeleiding van Voorst Makelaardij zich niet alleen volledig terug, maar voorkomt u een kat in de zak en/of onterecht hoge prijs voor uw nieuwe thuis.

Wilt u met zekerheid uw nieuwe woning kopen? Schakel mij dan als uw aankoopmakelaar in.

Combineert u de aankoop met de verkoop van uw huidige woning dan betaald u hiervoor slechts €650,00 incl. BTW.