Menu

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Taxateur Zwolle

Gevalideerde Woningtaxatie in de regio Zwolle

Wil jij weten wat jouw woning in de regio Zwolle waard is? En ben je op zoek naar een ervaren taxateur met oog voor detail? Dan ben je bij de erkende NWWI taxateurs van Voorst Makelaardij aan het juiste adres! Wij begrijpen dat een taxatierapport vaak snel nodig is, maar hechten tegelijkertijd veel waarde aan een persoonlijke aanpak en klik. Wij helpen je graag op weg, zodat jij snel een gevalideerd taxatierapport in handen hebt! Maak direct een afspraak met onze taxateurs en laat je informeren!

Redenen om te kiezen voor de taxateurs van Voorst Makelaardij in Zwolle

Er zijn veel verschillende redenen om een gevalideerd taxatierapport te laten opstellen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan het kopen van een (nieuwe) woning in de gemeente Zwolle. Ook wanneer je jouw hypotheek wilt verhogen of bezwaar wilt aantekenen tegen de vastgestelde WOZ-waarde heb je een taxatierapport nodig. Hetzelfde geldt voor het vastleggen van de waarde van een woning tijdens een scheiding of na overlijden.

Om aan jou een gevalideerd taxatierapport te kunnen opleveren, zijn de taxateurs van Voorst Makelaardij NRVT gecertificeerd en geregistreerd. Dit betekent dat wij in het register van de NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) zijn opgenomen. Ook voldoen wij aan opleiding- en kwaliteitseisen die door hen zijn opgesteld. Bovendien werken wij volgens de erkende gedrags- en beroepsregels en reglementen van het NRVT. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het NWWI, de enige instantie in Nederland waar taxatierapporten kunnen worden gevalideerd. Deze verbinding is noodzakelijk voor het afhandelen van de meeste taxatie aanvragen.

Onze onafhankelijke taxateur in Zwolle beoordeelt de juiste waarde van jouw woning

De taxateur in Zwolle van Voorst Makelaardij voeren de taxaties dus volgens strikte, uniforme en duidelijke richtlijnen uit. Tijdens de taxatie vergaren zij de juiste informatie, afmetingen, eigenschappen en bijzonderheden van jouw woning. Ook maken zij gebruik van de juiste informatie over de locatie en vergelijkbare referentiepanden in de omgeving. Alles samengevoegd verzekeren wij jou van een objectief en betrouwbaar taxatierapport met heldere onderbouwing van de waarde van jouw woning.

Hoe gaan de taxateurs van Voorst Makelaardij te werk?

Zodra wij jouw taxatieaanvraag ontvangen, nemen wij contact op om een afspraak te plannen voor het taxeren van de woning. Tijdens deze afspraak maken we foto’s en kijken we kritisch naar de  staat van de woning met al haar eigenschappen. Ook kijken wij naar de woonomgeving en eventuele aangebrachte verbeteringen en/of verbouwingen.

Wat staat er in ons gevalideerde taxatierapport?

Na afloop van de taxatie werken wij het taxatierapport op ons kantoor uit. Hierin lees je onder andere de marktwaarde van de getaxeerde woning, een omschrijving en het doel van de waardebepaling. Naast een onderbouwing van ons waardeoordeel vind je meerdere referentie objecten. Wij zorgen voor een snelle levering en streven ernaar om ons taxatierapport binnen twee
werkdagen aan jou op te leveren!

Als VBO makelaar en NRVT erkende taxateurs worden onze taxatierapporten door alle banken en financiële instellingen geaccepteerd. Dit geldt op voorwaarde dat de te taxeren woning binnen een straal van 20 kilometer rondom regio Zwolle gelegen is.

Wat kost het taxeren van jouw huis?

Regulier gevalideerd taxatierapport volgens de laatste eisen (model 2021) met NHG/NWWI €650,00 incl. BTW 

Toeslag opname na verbouwing  €50,00 incl. BTW

Toeslag taxeren appartementsrecht €50,00 incl. BTW

Toeslag spoedtaxatie  €50,00 incl. BTW

Nieuwbouwtaxatie €750,00 incl. BTW (hiervoor hebben we verschillende documenten nodig waaronder de bouwtekening)

Ook voor bijzondere taxaties ben je bij ons aan het juiste adres. Hiervoor spreken wij graag vooraf een vast tarief op maat af.

Neem contact op met onze ervaren taxateur in Zwolle

Ben jij op zoek naar een erkende taxateur in Zwolle, die volgens richtlijnen werkt en waarbij persoonlijk contact voorop staat? En wil jij graag snel weten wat jouw woning waard is? Vul dan onderstaand contactformulier in of stuur ons een WhatsApp, zodat wij binnen één werkdag contact op kunnen nemen om een afspraak in te plannen!

Vraag een taxatie in de regio Zwolle aan Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op

Bel of mail ons gerust als je vragen hebt, wij helpen je graag verder!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×