Woning verkopen

Tuinbord_50x70_Voorst Makelaardij_LC_Impres-01Om uw huis snel en voor een goede prijs te kunnen verkopen, is een goede presentatie van groot belang. Voorst Makelaardij is gespecialiseerd in verkoopstyling en maakt uw woning op een aantrekkelijke manier verkoopklaar.

Aantrekkelijke woningpresentatie

Ik kijk door de ogen van een potentiële koper en presenteer uw woning op zo’n manier dat deze zich er snel in thuis voelt. Door uw interieur te verplaatsen of tijdelijk op te slaan en door het toevoegen van accessoires zorg ik voor een sfeervol geheel.

Een ervaren vastgoedfotograaf maakt vervolgens professionele foto’s en 360 graden foto’s van uw woning, zodat deze opvalt op woningsites als Funda, Jaap, VBO en op sociale media. Ik zorg voor de plaatsing op deze sites en op mijn eigen website, zodat potentiële kopers uw huis snel kunnen vinden. Ook creatievere oplossingen, zoals huis-aan-huismailingen en advertenties zet ik eventueel voor u in.

Begeleiding van koper en verkoper

Als verkoopmakelaar begeleid ik geïnteresseerde kopers, door te achterhalen wat hun wensen en eisen zijn en dit in uw woning aan het licht te brengen. Mijn achtergrond in de binnenhuisarchitectuur komt ook hierbij goed van pas. Ik laat ze zien dat uw woning hun droomhuis kan worden.

U kunt in het gehele verkoopproces, van het verkoopklaar maken van uw woning tot en met de eigendomsoverdracht rekenen op de persoonlijke en professionele begeleiding van Voorst Makelaardij.

U betaalt voor mijn diensten een aantrekkelijke courtage van slechts 1,1% (inclusief btw).

 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.