Woning verkopen

Snel en goed uw woning verkopen

U wilt uw woning – het liefst zo snel mogelijk – verkopen?! Dan is het van belang dat uw woning zich in het brede aanbod positief onderscheidt van de andere woningen. Voorst Makelaardij zorgt er altijd voor dat uw woning met een reële prijs en aantrekkelijke presentatie bij potentiële kopers in het oog springt, wat de kans op een snelle en goede verkoop aanzienlijk verhoogt.

Gratis verkoopadvies
Bij Voorst Makelaardij begint de verkoop van uw woning met een persoonlijke kennismaking en een gratis, geheel vrijblijvende waardebepaling. Met actuele kennis van de woningmarkt en alle gegevens als bouwjaar, ligging, grootte en afwerking op een rijtje geeft makelaar Monja Scholing een gedegen advies over de huidige marktwaarde en verkoopmogelijkheden van uw woning.Tuinbord_50x70_Voorst Makelaardij_LC_Impres-01

Aantrekkelijke presentatie
Pas na uw besluit met Voorst Makelaardij in zee te gaan, wordt het altijd spannende verkoopproces opgestart. Gespecialiseerd in verkoopstyling maak ik uw woning op een aantrekkelijke manier klaar voor verkoop. Vervolgens legt een ervaren vastgoedfotograaf alles sfeervol en in 360 graden foto’s vast, waarna uw woning optimaal vindbaar op Funda, Jaap, VBO en deze website komt te staan.

Persoonlijke begeleiding
Natuurlijk benut Voorst Makelaardij ook de sociale media, mogelijk aangevuld met meer creatieve oplossingen als een opvallende, huis-aan-huis te verspreiden mailing. Als verkoopmakelaar begeleid ik de bezichtigingen die dit alles gegarandeerd oplevert. Ik laat de potentiële koper zien dat er een plek voor hun eisen en wensen in wellicht hun toekomstige droomhuis is.

Naast een vast tarief voor het opstarten van de verkoop betaalt u alleen bij verkoop een courtage van slechts 1,25 procent inclusief BTW. Interessant? Maak dan een vrijblijvende afspraak.