Menu

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Huis kopen in Stadshagen Zwolle

Overweeg jij een huis te kopen in Stadshagen Zwolle? Voorst Makelaardij is dé makelaar in Zwolle voor jouw zoektocht! De ervaren makelaars van Voorst Makelaardij helpen bij het aankopen en verkopen van jouw huis in Stadshagen.

Alles wat je nodig hebt vind je in Stadshagen Zwolle

Deze relatief nieuwe wijk in Zwolle is zeer ruim opgezet en heeft alle gewenste voorzieningen zoals een uitgebreid winkelcentrum, sportfaciliteiten, een buurtcentrum, bibliotheek, sportvelden, scholen en een uitstekende uitvalsweg naar zowel de stad Zwolle als naar Hasselt, Kampen en natuurlijk naar de A28. Stadshagen heeft tevens een eigen station waardoor je eenvoudig en binnen 5 minuten op het station van Zwolle staat evenals een zeer goede busverbinding met de wijk én de stad Zwolle.

Wonen en verkeer in Stadhagen Zwolle

Of je nu op zoek bent naar een tussenwoning, hoekwoning, bungalow, appartement of een villa. De wijk Stadshagen biedt het allemaal. Er is dus altijd een woning die past bij jouw wensen. Binnen de wijk zijn er geen autoverbindingen van Noord naar Zuid. Hierdoor is er weinig autoverkeer tussen de bestemmingen. In de volksmond wordt dit ook wel de “knip” genoemd. Uiteraard kan je wel eenvoudig via de ‘rondweg’ van Noord naar Zuid reizen en ook de gratis parkeergarage onder het winkelcentrum is vanaf twee kanten te benaderen. Er is altijd voldoende parkeergelegenheid bij zowel het winkelcentrum als in de straten.

Jonge wijk in Zwolle

In Stadshagen staan relatief nieuwe woningen. Het eerste deel van de wijk werd gebouwd in 1996 en de wijk is nog steeds in aanbouw met nieuwe wijken als Breezicht, Duinzicht en de Tippe is de wijk nog steeds aan het groeien. Ook is de verwachting dat het winkelcentrum uitgebreid zal worden in de nabije toekomst. Wil jij in deze prachtige nieuwe wijk wonen? Bekijk alle koopwoningen van Voorst Makelaardij in Stadshagen Zwolle of bekijk ons gehele woningaanbod in Zwolle.

Contact over woningen in Stadshagen Wij helpen met je zoekvraag

Op zoek naar een koopwoning in Stadshagen Zwolle? Neem contact met ons op en wij helpen je graag.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×