Menu

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Kosten makelaar Stadshagen

Profiteer van al onze voordelen, jouw makelaar in Stadshagen!

Voorst Makelaardij heeft het vaker gedaan
Wij weten precies hoe een woning het snelst en tegen de beste voorwaarden wordt verkocht in Stadshagen! Wij komen graag een keer langs om persoonlijk kennis te maken en te horen wat jij van Voorst Makelaardij verwacht. Bij ons heb jij het hele verkoopproces één vast contactpersoon die jouw woning door en door kent en snel met jou, kijkers en kopers kan schakelen.

Gratis waardebepaling
Voor een nauwkeurig beeld van de verkoopwaarde ontvang je na onze kennismaking kosteloos en vrijblijvend een waardebepaling en verkoopadvies van Voorst Makelaardij.

Lage opstartkosten
Opstartkosten zijn de vaste kosten voor het in de verkoop nemen en presenteren van jouw woning. Wij maken professionele foto’s om jouw woning aantrekkelijk te presenteren op Funda, via social media en in een verkoopbrochure. Je betaalt deze kosten pas als de woning zichtbaar is op internet en jij zeker weet dat jouw woning goed in beeld is.

Facebook en Instagram advertenties
De markt heeft een enorme online potentie. Op social media hebben wij dan ook één doel: jouw woning promoten! Wij koppelen de juiste doelgroep aan een betaalde advertentie op Facebook en Instagram. En dan het mooiste van alles: deze advertenties krijg jij van ons cadeau. Een klein gebaar met een groot resultaat.

Uniek marketingplan
Bij elke woning hoort een andere doelgroep en dus ook een andere aanpak. Voorst Makelaardij maakt dan ook een eigen en uniek plan voor jouw woning. Zo brengen wij jouw woning bij de juiste (potentiële) kopers onder de aandacht. Ook sturen wij heel gericht een mail naar woningzoekers die zich eerder hebben aangemeld. Dit alles vullen wij aan met online en offline advertenties en een professionele verkoopbrochure.

Wij zetten net dat stapje meer
Voorst Makelaardij doet wat jij verwacht en dan nog een beetje meer. Wij nemen daadwerkelijk al het werk uit handen. Behalve het opruimen, maar daar zullen wij jou wel in begeleiden.

Buiten kantoor uren
Voorst Makelaardij biedt ruime mogelijkheden voor het bezichtigen van woningen of het voeren van een aan- en verkoopgesprek. In het belang van een voorspoedige aan- of verkoop is het namelijk ook mogelijk om afspraken in de avonduren of op zaterdag te plannen. Wij maken hier alle tijd voor. Goede kansen beperken zich nu eenmaal niet tot ouderwetse kantoortijden.

Enthousiast makelaar
Achter Voorst Makelaardij gaat een enthousiast makelaar schuil. Wij gaan altijd tot het uiterste voor een succesvolle verkoop van jouw woning. Heel bewust voeren wij geen groot woningbestand. Zo kunnen wij ons helemaal op jouw woning richten.

Voorst Makelaardij is aangesloten bij brancheorganisatie VBO en staat als gecertificeerd makelaar taxateur ingeschreven in het makelaarsregister SCVM.

Wij staan voor jou klaar Informeer vrijblijvend naar onze diensten

Heb jij een vraag of wil jij een afspraak maken? Bel ons gerust of stuur een bericht. Wij laten altijd snel van ons horen.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×