Menu

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Over Voorst Makelaardij

Makelaar in Zwolle met oog voor jou

Een makelaar in Zwolle met meer in huis dan een snelle en goede (ver)koop van jouw woning. Dat is Voorst Makelaardij. De drijvende kracht achter Voorst Makelaardij is makelaar-taxateur Monja Scholing. Ik ben zelf vaak verhuisd. Na mijn jeugd in Hasselt vertrok ik naar Zwolle om vervolgens via de wijken Berkum, Zwolle Zuid en Stadshagen in Westenholte te belanden. De vele verhuizingen en mijn werkervaring als verkoopstyliste en vastgoedfotograaf gaven mij het gevoel dat het (ver)kopen van een huis ook anders kan. Luisterend naar dat gevoel heb ik in 2016 Voorst Makelaardij opgericht.

Makelaar met kennis
Na mijn opleiding bij House of KIKI, bekend van de televisieprogramma’s De TV-makelaar en Uitstel van executie, begon ik in 2008 als één van de eerste gecertificeerde verkoopstylisten van Zwolle. Van 2010 tot en met 2016 runde ik de gordijn- en behangafdeling van woonwarenhuis Boer Staphorst. In 2015 volgde ik de makelaarsopleiding aan de Academie voor Vastgoed, waarna ik in 2019 ook de opleiding tot makelaar-taxateur bij Beroepsopleiding Makelaars met succes heb afgerond.

Makelaar met vertrouwen
Voorst Makelaardij staat ingeschreven in het makelaarsregister van het SCVM en het Nederlands Register voor Taxateurs (NRVT). Daarnaast zijn wij aangesloten bij brancheorganisatie VBO. Dat biedt vertrouwen, net als de vele positieve reviews die wij mogen ontvangen. Het optimale meedenken in de persoonlijke wensen en mogelijkheden wordt duidelijk gewaardeerd. Zo ook de garantie van één vast contactpersoon die van alle zaken op de hoogte is.

Makelaar met meerwaarde
Sta jij op het punt een woning te (ver)kopen. Voorst Makelaardij – in naam een verwijzing naar Kasteel Voorst die vroeger in Westenholte stond – staat voor je klaar. Wij werken op een verfrissende manier, staan voor persoonlijke begeleiding en optimale bereikbaarheid. Voor ons is een transparant verkoopproces vanzelfsprekend. Wij komen afspraken na en bieden vooraf duidelijkheid over de financiële kant van het verhaal. Ons doel is jouw tevredenheid!

Zijn wij een makelaar naar jouw hart? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Wij staan voor jou klaar Informeer vrijblijvend naar onze diensten

Heb jij een vraag of wil jij een afspraak maken? Bel ons gerust of stuur een bericht. Wij laten altijd snel van ons horen.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×