Menu

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Makelaar Berkum Zwolle

De wijk Berkum in Zwolle is een gewilde wijk om te wonen. Om jouw woning in Berkum goed te verkopen, wil je natuurlijk de begeleiding van een makelaar die jouw wijk goed kent. Onze makelaars Riët en Monja hebben al vele woningen in Berkum met succes verkocht. Ontdek waarom wij dé makelaar van Berkum zijn én vraag vandaag nog een gratis waardebepaling en kennismaking aan.

Huis verkopen in Berkum

Berkum is van oudsher een buurtschap. Het dorpse gevoel is iets dat nog overheerst in deze wijk. Deze mentaliteit en het wijkgevoel zorgt dat jij jouw huis wilt laten verkopen door een makelaar met een persoonlijke aanpak. Wij aanvaarden maximaal 4 woningen per week zodat we de focus en aandacht hebben voor alle woningen die wij verkopen. Juist wanneer jij de volledige focus wilt op de succesvolle verkoop van jouw huis zijn wij de juiste makelaar. Wil jij kijken of je een klik hebt met ons als makelaar? Neem contact met ons op voor een gratis waardebepaling en ontdek of onze aanpak bij jou past!

Ook voor taxaties van jouw woning

Wil je liever niet verhuizen, maar wil jij jouw huis verbouwen? En heb je hiervoor een taxatierapport nodig? Neem dan contact met ons op. Wij hebben al vele woningen getaxeerd en kunnen deze NWWI taxatie ook voor jou uitvoeren zodat jij de financiering van de verbouwing kunt regelen.

Bekijk hieronder woningverkopers die je zijn voorgegaan in hun keuze voor de makelaars van Voorst Makelaardij in Zwolle

Laat ons kennis maken NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur mij een bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×