Menu

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Gratis Woningwaarde Check - Verkoopplannen?

Vraag een woningwaarde check aan.

Makelaar Dieze

Dieze is één van de oudste wijken van Zwolle. Direct gelegen naast de binnenstad van Zwolle én de perfecte uitval richting de A28 maakt deze wijk enorm interessant om in te wonen. In deze wijk staan een grote diversiteit aan koop & huur woningen. Dit bevordert de diversiteit en tevens de levendigheid in de wijk. Op diverse plekken in de wijk zijn ontmoetingspunten, verenigingen en speeltuinen. Voor jong & oud een zeer interessante wijk om een woning te kopen.

Huis verkopen in Dieze

Woon jij in Dieze en wil jij je woning verkopen? Dan is het belangrijk dat je de kopers meeneemt in zowel de unieke verkoopeigenschappen van je woning als in het wijkgevoel. Onze ervaring is dat woningen in Dieze het beste verkopen wanneer je een persoonlijke aanpak hanteert. Dat is precies onze insteek als wij jouw huis mogen verkopen. Wij aanvaarden maximaal 4 woningen per week zodat we de focus en aandacht hebben voor alle woningen die wij verkopen. Juist wanneer jij de volledige focus wilt op de succesvolle verkoop van jouw huis zijn wij de juiste makelaar. Wil jij kijken of je een klik hebt met ons als makelaar? Neem contact met ons op voor een gratis waardebepaling en ontdek of onze aanpak bij jou past!

Ook voor taxaties van jouw woning

Wil je liever niet verhuizen, maar wil jij jouw huis verbouwen? En heb je hiervoor een taxatierapport nodig? Neem dan contact met ons op. Wij hebben al vele woningen getaxeerd en kunnen deze NWWI taxatie ook voor jou uitvoeren zodat jij de financiering van de verbouwing kunt regelen.

Bekijk hieronder woningverkopers die je zijn voorgegaan in hun keuze voor de makelaars van Voorst Makelaardij in Zwolle

Laat ons kennis maken NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur mij een bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×