Menu

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

stadshagenfestival 2022

Acties Voorst makelaardij op Stadshagen Festival 2022 

Eindelijk mogen we weer het Stadshagen festival vieren en daar zullen wij met Voorst Makelaardij zeker bij aanwezig zijn. Op de braderie van 27 augustus 2022 hebben wij een stand zodat wij kennis met je kunnen maken én hebben wij ontzettend leuke acties speciaal voor jou én je kinderen! Over deze acties vertellen wij je graag meer.

Actie voor kinderen t/m 12 jaar – Teken je droomhuis en maak kans op mooie prijzen

Kinderen hebben een levendige fantasie. Wij hebben een speciale actie waarmee wij deze creativiteit gaan belonen. Kinderen tot en met 12 jaar opgelet!

Teken jouw droomhuis en lever deze met je naam, leeftijd en contactgegevens in op onze stand van het Stadshagen Festival óf mail jouw tekening uiterlijk zondag 4 september naar info@voorstmakelaardij.nl! Onder alle inzendingen verloten wij de volgende prijzen:

  1. 4 entreekaartjes voor Dinoland Zwolle t.w.v. € 59,-
  2. Monopoly Bouwen spel t.w.v. € 30,99
  3. Lego Classic stenen en huizen t.w.v. € 17,99

Je mag tekenen op een blanco vel, haal een tekenpapier op bij onze stand óf download hier de opmaak van het tekenformulier.

Raad de straat actie – Maak kans op mooie prijzen

Op zaterdag 27 augustus zullen wij op ons Instagram & Facebook account een bericht plaatsen met daarin 9 huizen. Laat in een commentaar onder het bericht van 27 augustus weten in welke straten de huizen staan en maak kans op prachtige prijzen als jij alle antwoorden goed hebt. Tip: De woningen staan allemaal op onze website 🙂

  1. Diner / lunchbon van Bistro de Stadshoeve t.w.v. € 75,-
  2. Een waardebon van €50,- van woonwarenhuis Boer Staphorst
  3. Borrelpakket van de Zuivelhoeve

Je kan meedoen met deze winactie tot en met zondag 4 september. Daarna zullen wij de winnaar bekend maken via onze sociale media kanalen.

Haal jij de extra voordeel voucher op?

Op onze stand delen wij extra voordeel vouchers uit aan bezoekers van onze stand. Omdat wij graag een stap extra zetten om jouw huis goed te verkopen geven wij een voucher weg waarmee jij een extra voordeel krijgt… welk voordeel dit is? Kom dan langs bij onze stand op het Stadshagen Festival 27 augustus 2022 en laat je verrassen.

 

Laat ons kennis maken NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur mij een bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×