Menu

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Voorst Makelaardij breidt uit en is verhuisd naar Stadshagen

Doen wat je verwacht, maar dan nog een stapje meer. Met deze gedachte startte makelaar-taxateur Monja Scholing in 2016 haar eigen makelaarskantoor onder de naam Voorst Makelaardij. Als aan- en verkoopmakelaar in de regio Zwolle heeft zij oog voor detail, haar klanten en hun wensen. Daardoor is Voorst Makelaardij de afgelopen jaren dusdanig gegroeid dat het tijd werd om zowel het team als de kantoorlocatie uit te breiden.

Dromen waarmaken

Monja vertelt: “Toen ik in 2008 als één van de eerste gecertificeerde verkoopstylisten en vastgoedfotografen in Zwolle actief was, droomde ik al over een baan in de makelaardij. De makelaar die destijds ons huis in Stadshagen verkocht, zag in mij een goede makelaar. Een prachtig compliment, waardoor ik besloot te starten met de makelaarsopleiding. In 2016 behaalde ik mijn diploma en kon ik mij echt niet voorstellen dat ik al zo snel mijn eigen makelaarskantoor zou runnen. Laat staan wat Voorst Makelaardij de afgelopen jaren heeft bereikt”.

Explosieve groei

Voorst Makelaardij staat bekend en wordt uitermate goed gewaardeerd om haar persoonlijke aandacht. Door het hele traject zelf te begeleiden hebben kopers en verkopers altijd te maken met dezelfde persoon. Een unieke werkwijze, die ook de komende jaren niet zal veranderen. De huidige woningmarkt zorgt echter wel voor een sterk toenemende groei van te verkopen woningen. Een prachtige markt om als makelaar in te werken, al vraagt dit ook om veel tijd en aandacht.

“De zomervakantie is voor mij vaak een moment van bezinning. Even alles op orde brengen en vooruit kijken naar het najaar. Toen besefte ik pas goed hoeveel kopers en verkopers ik in 2020 heb mogen begeleiden. Ontzettend gaaf, maar ook een flinke klus!”, aldus Monja. Voorst Makelaardij voert bewust geen groot woningbestand, zodat zij zich volledig op haar te verkopen woningen kan focussen.

Om uit te kunnen breiden en de persoonlijke aanpak te blijven garanderen, zocht Monja in haar netwerk naar een makelaar met dezelfde waarden en normen. In Riët Doldersum heeft zij haar samenwerkingspartner gevonden.

Ervaren makelaars én taxateurs

Riët is net als Monja makelaar én taxateur en al jaren in de vastgoedbranche werkzaam. Ook Riët startte als verkoopstyliste en woningfotograaf. Riët: “Tot voor kort was ik in dienst van een Zwols makelaarskantoor, al werkte ik na het afronden van mijn opleiding tot makelaar en taxateur enkele jaren als zelfstandig ondernemer. Per 1 januari 2021 werk ik als businesspartner samen met Monja onder de naam Voorst Makelaardij. Een prachtige stap voor ons allebei. Zo kunnen we ons eigen netwerk blijven bedienen van de gewenste service en Voorst Makelaardij laten groeien”.

Voorst Makelaardij begrijpt als geen ander dat een taxatierapport snel nodig is om een volgende stap te kunnen zetten bij de aan- of verkoop of verbouwing van een woning. Als erkende taxateurs leggen Riët en Monja de juiste waarde van een woning vast. Doordat zij beiden als taxateur werkzaam zijn, kunnen afspraken snel worden ingepland en taxatierapporten binnen twee werkdagen worden opgeleverd.

 Nieuwe kantoorlocatie

Mede door de uitbreiding van het team is Voorst Makelaardij begin januari naar haar nieuwe kantoorlocatie verhuisd aan de Botterweg 12A Zwolle. Aan haar ruime openingstijden en werkwijze verandert daarentegen niets. Monja: “Goede kansen beperken zich volgens ons namelijk niet tot ouderwetse kantoortijden, die ontstaan ook ’s avonds en in het weekend”.

 

Laat ons kennis maken NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur mij een bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×