Menu

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Gratis Woningwaarde Check - Verkoopplannen?

Vraag een woningwaarde check aan.

10 redenen om een woning in Stadshagen Zwolle te kopen

Op zoek naar een woning? Waar begin je met zoeken? In Zwolle zijn er veel verschillende wijken, elk met hun eigen karakteristieken. Welke wijk past bij jou? We geven je 10 redenen waarom de wijk Stadshagen een serieuze optie voor jou kan zijn.

Reden 1 – Groene omgeving van Stadshagen

Stadshagen wordt omgeven door groen, zoals de Mastenbroekerpolder, het Westerveldse Bos en het Zwarte Water. Ook in de wijk vindt je diverse groene gebieden, zoals het Twistvlietpark en de Milligerplas. Ideaal voor wandelingen en fietstochtjes.

Reden 2 – Kindvriendelijke wijk in Zwolle

Stadshagen heeft een grote dichtheid aan basisscholen en speeltuintjes. Daarnaast vind je diverse sportmogelijkheden in de wijk en ook de kinderboerderij “de Stadshoeve” ontbreekt niet.

Reden 3 – Stadshagen is goede bereikbaar

Stadshagen ligt aan de rand van Zwolle en is gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Stadshagen heeft een eigen treinstation en het centraal station is op slechts 15 minuten fietsafstand.

Reden 4 – Groot & compleet winkelcentrum in stadshagen

Er is een groot winkelcentrum centraal gelegen in de wijk, dit wordt de komende jaren ook nog eens flink uitgebreid. Ook horeca ontbreekt hier niet.

Reden 5 – Energiezuinige huizen

De woningen in Stadshagen zijn gebouwd vanaf 1996. Hierdoor vind je alleen maar volledig geïsoleerde woningen in de wijk, een deel van de wijk is al gasloos. In Stadshagen vind je dan ook de meeste energiezuinige woningen van Zwolle.

Reden 6 – Diverse bouwstijlen in Stadshagen

Stadshagen heeft een grote diversiteit aan woningen, variërend van appartementen tot vrijstaande huizen. Met vrij uitzicht over het water of midden in de woonwijk. Zowel de starters, als ook de doorstromers en senioren zijn hier op hun plek.

Reden 7 – Waterrijke omgeving

Waterrijke omgeving: Stadshagen ligt tussen het Zwarte Water aan de ene zijde en de IJssel aan de andere zijde, ideaal voor watersportliefhebbers. In de wijk zelf vind je de Milligerplas, een populaire recreatiebestemming van wijkbewoners.

Reden 8 – Natuurlijke omgeving

Natuurlijke omgeving: Stadshagen ligt aan de rand van Zwolle. De Fietsroute “Rondje Zwolle” loopt langs de wijk en via de fietstunnel ben je zo bij natuurgebied “De Vreugderijkerwaard” een beschermd natuurgebied met veel vogelsoorten. Dit betekent dat er veel mogelijkheden zijn om te wandelen, fietsen en genieten van de natuur.

Reden 9 – Gemeenschapsgevoel

Stadshagen heeft een sterk gemeenschapsgevoel en er worden regelmatig evenementen en activiteiten georganiseerd. Zo zijn er jaarlijks festivals en markten.

Reden 10 – Dicht bij het centrum

Ondanks dat Stadshagen aan de rand van Zwolle ligt, is het centrum van Zwolle gemakkelijk bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer. Hierdoor kun je genieten van de voordelen van een rustige buurt, maar ook profiteren van de voorzieningen van een stad.

Stadshagen is een gewilde woonwijk in Zwolle

Kortom, Stadshagen is een veelzijdige buurt, rust en ruimte of juist leven in de brouwerij, je vindt het allemaal in Stadshagen. Met veel voorzieningen, een goede locatie en optimaal geïsoleerde huizen in alle soorten en maten, is het geen wonder dat steeds meer mensen kiezen voor een woning in Stadshagen Zwolle.

Ons woningaanbod in Stadshagen Zwolle

Neem contact op met Voorst Makelaardij als je geïnteresseerd bent in het kopen van een woning in Stadshagen? Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte woning die past bij jouw wensen en behoeften. Als lokale makelaar zijn we goed op de hoogte van de markt in Stadshagen en kunnen we je voorzien van waardevol advies. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen bij het vinden van je droomwoning in Stadshagen Zwolle. Liever je woning in Stadshagen verkopen? Als ervaren en succesvolle makelaar in Stadshagen helpen wij je graag.

Laat ons kennis maken NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur mij een bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×