Menu

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Makelaar Stadshagen

Voorst Makelaardij: Thuis in Stadshagen

Voorst Makelaardij is ook dé makelaar Stadshagen. Na er zelf vele jaren in Stadshagen te hebben gewoond, is makelaar Monja Scholing nog vaak in deze jonge wijk te vinden. De eerste huizen van Stadshagen zijn in 1996 gebouwd. Nu telt de wijk ruim 20.000 bewoners, maar de komende jaren worden er nog veel nieuwe woningen gebouwd en komen er dus ook veel nieuwe bewoners bij.

Diverse woningen
Stadshagen kent een zeer divers woningaanbod. Een vrije kavel of appartement? Een vrijstaande woning of juist in een rij? Het is er allemaal, net als een volwaardig winkelcentrum met een breed scala aan winkels. Voor meer winkels, een restaurant, bioscoop, theater en museum fietst u binnen vijftien minuten naar de binnenstad van Zwolle.

Levendige wijk
Ook in Stadshagen zelf bruist het van de activiteiten naast de Milligerplas met zandstrand waar je zomers heerlijk kan zwemmen en kan lunchen bij strandpaviljoen Milligers  is er ook nog het Bewegingshuis, Cultuurhuis en Gezondheidshuis, maar ook in het Twistvlietpark waar bewoners ieder jaar het Stadshagenfestival vieren. Verder zijn er in Stadshagen veel verschillende basisscholen, sportverenigingen en andere voorzieningen, waarvan Monja en haar gezin destijds dankbaar gebruik hebben gemaakt.

Dynamische woningmarkt
Voorst Makelaardij kent Stadshagen dus door en door en heeft hier al vele woningen verkocht, dit alles staat garant voor een succesvolle (ver)koop van uw woning. Met al haar kennis van de dynamische woningmarkt biedt Makelaar Stadshagen graag een helpende hand.

Wij helpen je graag met de verkoop van jouw woning Informeer vrijblijvend naar onze diensten

Heb jij een vraag of wil jij een afspraak maken? Bel ons gerust of stuur een bericht. Wij laten altijd snel van ons horen.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×