Menu

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Makelaar Stadshagen

Voorst Makelaardij: Thuis in Stadshagen

Voorst Makelaardij is dé makelaar die Stadshagen door én door kent. Zowel makelaar Monja Scholing als Riët Doldersum helpen graag bij de verkoop van je woning in Stadshagen. Monja heeft jarenlang in de wijk gewoond en is nog steeds vaak in de wijk te vinden. Riët woont zelf nog steeds naar tevredenheid in de wijk. Dit maakt het eenvoudiger voor onze makelaars om jouw woning in Stadshagen snel en succesvol te verkopen. De eerste huizen van Stadshagen zijn in 1996 gebouwd. Nu telt de wijk meer dan 20.000 bewoners en het groeit hard door met de wijken Breezicht, Breecamp en de Tippe. Onze makelaars hebben daarom als makelaar/taxateur de specialiteit nieuwbouw taxatie opgepakt. Naast bestaande woningen kunnen wij dus ook een goede taxatie opleveren van jouw nieuwbouwwoning.

Stadshagen met divers woningaanbod

Stadshagen kent een zeer divers woningaanbod. Een vrije kavel of appartement? Een vrijstaande woning of juist een rijwoning? In stadshagen vind je het allemaal. Net als een volwaardig winkelcentrum met een breed scala aan winkels. Voor meer winkels, een restaurant, bioscoop, theater en museum fiets je binnen vijftien minuten naar de binnenstad van Zwolle.

Levendige wijk

Ook in Stadshagen zelf bruist het van de activiteiten naast de Milligerplas met zandstrand waar je zomers heerlijk kan zwemmen en kan lunchen bij strandpaviljoen Milligers is er ook nog het Bewegingshuis, Park de Stadshoeve met een biologische bistro, Cultuurhuis en Gezondheidshuis. Ontdek het Twistvlietpark waar bewoners ieder jaar het Stadshagenfestival vieren. Verder zijn er in Stadshagen veel verschillende basisscholen, sportverenigingen en andere voorzieningen.

De dynamische woningmarkt van Stadshagen

De Makelaars van Voorst Makelaardij kennen Stadshagen heel goed en hebben al met veel succes woningen verkocht. Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Stadshagen dan ben je bij Voorst Makelaardij aan het juiste adres. Wij bieden je graag een helpende hand met het goed, snel en succesvol verkopen van jouw woning.

Bekijk hieronder woningverkopers die je zijn voorgegaan in hun keuze voor de makelaars van Voorst Makelaardij in Zwolle

Jouw woning in Stadshagen verkopen? Informeer vrijblijvend naar onze diensten

Heb jij een vraag of wil jij een afspraak maken? Bel ons gerust of stuur een bericht. Wij laten altijd snel van ons horen.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×