Menu

Sluit menu
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Makelaar Stadshagen

Voorst Makelaardij: Thuis in Stadshagen

Voorst Makelaardij is ook dé makelaar Stadshagen. Na er zelf vele jaren te hebben gewoond, is makelaar Monja Scholing nog vaak in deze jonge wijk te vinden. De eerste huizen van Stadshagen zijn in 1996 gebouwd. Nu telt de wijk ruim 20.000 bewoners, maar de komende jaren komen er nog veel nieuwe woningen en dus ook ruimte voor nieuwe bewoners bij.

Diverse woningen
Stadshagen kent een zeer divers woningaanbod. Een vrije kavel of appartement? Een vrijstaande woning of juist in een rij? Het is er allemaal, net als een volwaardig winkelcentrum met een breed scala aan winkels. Voor meer winkels, een restaurant, bioscoop, theater en museum fietst u binnen twintig minuten naar de binnenstad van Zwolle.

Levendige wijk
Ook in Stadshagen zelf bruist het van de activiteiten. Niet alleen in het Bewegingshuis, Cultuurhuis en Gezondheidshuis, maar ook in het Twistvlietpark waar bewoners ieder jaar het Stadshagenfestival vieren. Voor de rest van het jaar biedt de wijk scholen, sportverenigingen en andere voorzieningen, waarvan Monja en haar gezin destijds dankbaar gebruik hebben gemaakt.

Dynamische woningmarkt
Voorst Makelaardij kent Stadshagen dus door en door. Zo ook de natuurlijke omgeving, te beginnen bij de Milligerplas met aangrenzend het unieke Nationaal Landschap IJsseldelta. Stadshagen heeft dus alles mee voor een succesvolle (ver)koop van uw woning. Met al haar kennis van de dynamische woningmarkt biedt Makelaar Stadshagen graag een helpende hand.

Wij staan voor jou klaar

Informeer vrijblijvend naar onze diensten

Heb jij een vraag of wil jij een afspraak maken? Bel ons gerust of stuur een bericht. Wij laten altijd snel van ons horen.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×