Menu

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Gratis Woningwaarde Check - Verkoopplannen?

Vraag een woningwaarde check aan.

Woning verkopen Stadshagen

Wil jij je woning verkopen in Stadshagen?

De drijvende krachten achter Voorst Makelaardij zijn Monja Scholing en Riët Doldersum. Beide makelaars / taxateurs hebben hun sporen reeds verdiend. Met jarenlange ervaring én kennis van de Zwolse woningmarkt staat dit team klaar voor de professionele verkoop van jouw woning.

Voorst Makelaardij is binnen het vakgebied graag onderscheidend door optimaal mee te denken in jouw persoonlijke situatie, wensen  en mogelijkheden. Altijd zullen wij jouw zaken vanaf de eerste kennismaking tot en met de overdracht bij de notaris tot in de puntjes verzorgen. Wij zijn resultaatgericht en dat in combinatie met een moderne, betrokken, maar vooral persoonlijke aanpak. Bij ons ben je verzekerd van één contactpersoon die van alle zaken op de hoogte is. Welk pakket je ook kiest, ons doel is altijd jouw tevredenheid!

Voorst Makelaardij is een gecertificeerd makelaarskantoor en aangesloten bij de brancheorganisatie VBO.

Afspraak is afspraak

Voorst Makelaardij is duidelijk als het gaat om afspraken en financiële zaken. Wij zijn op alle fronten transparant, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Wij werken met een passende en betaalbare courtage voor jouw woning, dus goede afspraken voorafgaand aan het verkoopproces. Naast een heldere aanpak van het verkoopproces rekenen wij lage opstartkosten. Wij houden je voortdurend op de hoogte van de voortgang en staan altijd klaar voor antwoorden op al jouw vragen.

Wij staan voor jou klaar Informeer vrijblijvend naar onze diensten

Heb jij een vraag of wil jij een afspraak maken? Bel ons gerust of stuur een bericht. Wij laten altijd snel van ons horen.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×