Menu

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Woning verkopen Stadshagen

Wil jij je woning verkopen in Stadshagen?

De drijvende kracht achter Voorst Makelaardij is Monja Scholing. Zij heeft vele jaren in Stadshagen gewoond en is hier nog vaak te vinden. Nu woont ze aan de Voorsterweg en kijkt uit over Stadshagen.

Na haar vele verhuizingen en werkervaring als verkoopstyliste en vastgoedfotograaf zie haar gevoel dat het verkopen van een huis ook anders kan. Luisterend naar dat gevoel, heeft zij in 2016 Voorst Makelaardij opgericht.

Voorst Makelaardij is binnen het vakgebied graag onderscheidend door optimaal mee te denken in jouw persoonlijke situatie, wensen  en mogelijkheden. Altijd zullen wij jouw zaken vanaf de eerste kennismaking tot en met de overdracht bij de notaris tot in de puntjes verzorgen. Wij zijn resultaatgericht en dat in combinatie met een moderne, betrokken, maar vooral persoonlijke aanpak. Bij ons ben je verzekerd van één contactpersoon die van alle zaken op de hoogte is. Welk pakket je ook kiest, ons doel is altijd jouw tevredenheid!

Voorst Makelaardij is een gecertificeerd makelaarskantoor en aangesloten bij de brancheorganisatie VBO.

Afspraak is afspraak

Voorst Makelaardij is duidelijk als het gaat om afspraken en financiële zaken. Wij zijn op alle fronten transparant, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Geen onverwachte en/of verborgen kosten achter. Naast een heldere aanpak van het verkoopproces rekenen wij lage opstartkosten. Wij houden je voortdurend op de hoogte van de voortgang en staan altijd klaar voor antwoorden op al jouw vragen.

Wij staan voor jou klaar Informeer vrijblijvend naar onze diensten

Heb jij een vraag of wil jij een afspraak maken? Bel ons gerust of stuur een bericht. Wij laten altijd snel van ons horen.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×