Menu

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Huis verkopen Stadshagen

Huis verkopen Stadshagen

Heb je verhuisplannen en wil jij je huis verkopen in Stadshagen? Voorst Makelaardij is ook dé makelaar Stadshagen. Na er zelf vele jaren te hebben gewoond, is makelaar Monja Scholing nog vaak in deze jonge wijk te vinden. De eerste huizen van Stadshagen zijn in 1996 gebouwd. Nu telt de wijk ruim 20.000 bewoners, maar de komende jaren komen er nog veel nieuwe woningen en dus ook ruimte voor nieuwe bewoners bij.

Veel verkochte woningen in Stadshagen
Stadshagen kent een zeer divers woningaanbod, Voorst makelaardij heeft hier in Stadshagen dan ook al veel woningen verkocht. Door het grote netwerk dat Monja heeft in Stadshagen is haar geen plek onbekend en kent zij iedere woning in Stadshagen.

Stadshagen de steeds bruisender en een levendige wijk
Ook in Stadshagen zelf bruist het van de activiteiten. Niet alleen in het Bewegingshuis, Cultuurhuis en Gezondheidshuis, maar ook in het Twistvlietpark waar bewoners ieder jaar het Stadshagenfestival vieren. Voor de rest van het jaar biedt de wijk scholen, sportverenigingen en andere voorzieningen, waarvan Monja en haar gezin destijds dankbaar gebruik hebben gemaakt.

Dynamische woningmarkt
Voorst Makelaardij kent Stadshagen dus door en door. Zo ook de natuurlijke omgeving, te beginnen bij de Milligerplas met aangrenzend het unieke Nationaal Landschap IJsseldelta. Stadshagen heeft dus alles mee voor een succesvolle (ver)koop van uw woning. Met al haar kennis van de dynamische woningmarkt biedt Makelaar Stadshagen graag een helpende hand.

Wij staan voor je klaar

Informeer vrijblijvend naar onze diensten

Heb jij een vraag of wil jij een afspraak maken? Bel ons gerust of stuur een bericht. Wij laten altijd snel van ons horen.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×