Menu

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Huis verkopen Stadshagen

Heb je verhuisplannen en wil jij je huis verkopen in Stadshagen – Zwolle? Dan kies je natuurlijk het liefst voor een makelaar in Zwolle die deze jonge wijk door en door kent. Want hierdoor weet jij zeker dat bij de verkoop van jouw huis de mooiste highlights in de wijk benadrukt worden. Voorst Makelaardij is dé makelaar van Stadshagen en Zwolle voor de verkoop van jouw huis. Beide makelaars van Voorst Makelaardij wonen in Stadshagen of hebben er vele jaren gewoond. Riët en Monja hebben beiden een persoonlijke benadering en met hun oog voor detail verkoop jij jouw huis in Stadshagen nóg sneller en tegen betere voorwaarden. Neem gerust contact met ons op.

Gratis waardebepaling van je huis in Stadshagen

Stadshagen kent een zeer divers woningaanbod, Voorst makelaardij heeft in de Zwolse wijk Stadshagen dan ook al veel woningen verkocht. Beide Makelaars beschikken over een groot netwerk waardoor ze jouw huis tegen goede voorwaarden kunnen verkopen. Wil jij jouw huis verkopen? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Voorst Makelaardij biedt de mogelijkheid voor een gratis waardebepaling van jouw woning. Als blijkt dat de waarde naar verwachting is, helpen onze makelaars je uiteraard graag met hun professionele aanpak voor de verkoop van jouw woning.

Taxeren voor verbouw van je woning in Stadshagen

Twijfel je of de uitbouw voor jouw woning een goed idee is? Laat je huis dan NWWI taxeren. Deze taxatie kan je gebruiken voor de financiering van de verbouwing van je woning in Stadshagen (Zwolle). Dus of je nu wilt verhuizen of toch besluit te verbouwen? De makelaars/taxateurs van Voorst Makelaardij helpen je graag bij de volgende stap.

Stadshagen de steeds bruisender en een levendige wijk

Ook in Stadshagen zelf bruist het van de activiteiten. Niet alleen in het Bewegingshuis, Cultuurhuis en Gezondheidshuis, maar ook in het Twistvlietpark waar bewoners ieder jaar het Stadshagenfestival vieren. Voor de rest van het jaar biedt de wijk scholen, sportverenigingen en andere voorzieningen, waarvan Monja en haar gezin destijds dankbaar gebruik hebben gemaakt.

Dynamische woningmarkt

Voorst Makelaardij kent Stadshagen én Zwolle dus door en door. Zo ook de natuurlijke omgeving, te beginnen bij de Milligerplas met aangrenzend het unieke Nationaal Landschap IJsseldelta. Stadshagen heeft dus alles mee voor een succesvolle (ver)koop van uw woning. Met alle kennis van de dynamische woningmarkt biedt Voorst Makelaardij als Makelaar in Stadshagen graag een helpende hand bij de verkoop van jouw huis.

Bekijk hieronder woningverkopers die je zijn voorgegaan in hun keuze voor Voorst Makelaardij in Zwolle.

Wij staan voor je klaar Informeer vrijblijvend naar onze diensten

Heb jij een vraag of wil jij een afspraak maken? Bel ons gerust of stuur een bericht. Wij laten altijd snel van ons horen.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×