Voorst Makelaardij is ook dé makelaar van Hasselt. Als kind woonde makelaar Monja Scholing met veel plezier in deze historische Hanzestad. Met zo’n 7000 inwoners is het gemoedelijk wonen in Hasselt. Van het oude stadscentrum tot de nieuwste wijk Hasselt om de Weede, iedere buurt heeft zo zijn eigen charme.

Vele voorzieningen

In Hasselt zijn alle voorzieningen voor handen: van school tot zorgcentrum, van supermarkt tot sportvereniging, van weekmarkt tot bibliotheek. In Cultureel Centrum Het Teeuwland vinden bewoners diverse maatschappelijke organisaties en elkaar. Jaarlijks hoogtepunt is ’t Euifeest met versierde straten, vele activiteiten en een eigen kermis.

Markante plekken

Met het oude stadhuis, de grachten, kalkovens, stenendijk, korenmolen en meer herbergt Hasselt veel markante plekken. Het religieuze erfgoed is groot. Wat veel mensen niet weten is dat Hasselt één van de oudste bedevaartsplaatsen van ons land is. Ook het buitengebied en de uiterwaarden langs het Zwarte Water maken Hasselt tot een unieke plek om te wonen.

Groot netwerk

Voorst Makelaardij beschikt ook in Hasselt over een groot netwerk, van onschatbare waarde bij de (ver)koop van uw woning. Zo ook de actuele kennis van de lokale woningmarkt en woonomgeving van Hasselt. Graag komt Monja bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking met wellicht een snelle (ver)koop van uw woning in het vooruitzicht.